Normális egy szegény-gazdag házasságban a különkassza?
Figyelt kérdés
Konkrétan egyik fél nyomorog, másik nem tudja hova tenni a pénzét. Másnál is van ilyen?2010. szept. 10. 08:04
1/28 anonim válasza:
Házasságban különkassza?
Én eleve nem mennék bele olyan házasságba, ahol a 2 ember külön kasszán van.
Sőt, szerintem még együttélésnél sem normális!
2/28 anonim válasza:
Nem normális egyáltalán az ilyesmi!Ha szeretek valakit nem hagyom nyomorogni!Az ilyen nem házasság csak egy fedél alatt élés!
3/28 anonim válasza:
Hát nem normális,mert már egy család vagytok, de ez attól is függ, hogy a szegény akar e dolgozni vagy sem, meg h mennyire szereti magát eltartatni.
4/28 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben arról lehet szó,hogy a gazdag zsugori (nem anyagi)érdekből házasodott...
5/28 A kérdező kommentje:
Kisbabával van otthon Gyeden.
2010. szept. 10. 08:15
6/28 anonim válasza:
ez nagyon durva, ez a pasi nem normális az biztos
7/28 anonim válasza:
Ez így ebben a formában nem normális. Az egyik nyomorog, a másikat meg felveti a pénz? Ez nem is házasság...
Nálunk nincs kimondottan közös kassza, de nem is különítjük el teljesen a jövedelmünket. A költségeket mindig közösen fizetjük (közüzemi díjak, vásárlások, nagyobb kiadások), de ezen felül mindkettőnknek megvan a saját kis pénzünk. A férjem nem szól bele, hány cipőt vagy ruhát veszek, én meg nem panaszkodom, hogy mindig a biciklijére költ. :) A megtakarításhoz mindketten hozzáférünk, de csak közös megegyezéssel veszünk ki belőle.
8/28 anonim válasza:
és a gyerekre költ a pasas vagy csak a nő? közös számlákat ki fizeti? kaját mindenki magának vesz?
9/28 A kérdező kommentje:
csóró: kaja, rezsi
gazdag: hitel részletek
közös: gyerekek
2010. szept. 10. 08:23
10/28 anonim válasza:
hát ez elég érdekes házasság lehet.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!