Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag ferj, szegeny feleseg?

Gazdag ferj, szegeny feleseg?

Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek arrol, amikor egy gazdag fiu felesegul vesz egy szegeny lanyt?Szerintetek mukodhet a dolog?Nem gaz a csajnak, hogy mindent a fiu all?
2011. okt. 15. 19:53
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
51%
Ritka mikor a párok teljesen ugyanolyan anyagi helyzetben vannak. Meg "inkább", a férfi fizessen mindent, az az elfogadottabb. A fordított helyzet a rosszabb (gazdag lány, szegény férfi), azt a férfiak önbecsülése nehezen viseli.
2011. okt. 15. 19:57
 2/40 anonim ***** válasza:
55%
Ugyan már, ez gáz a nőknek ?:) Inkább örülnek neki, hogy jobb életszínvonalon élnek. Rengeteg nő van, aki csak a pénzért van együtt a párjával /férjével. Magyarországon meg különösen sok a pénzéhes nő.
 3/40 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ, milyen jellem mind a kettő.

Ha a fiú úgy fogja fel, hogy amije van, megosztja azzal, akit szeret, akkor nem gáz.

Ha pénzen akarja megvenni a nő(ke)t, az már gáz.

A nő részéről is: ha ki akarja használni a pasit, nem szép dolog, de ha szimplán szereti, most ezért miért hagyná ott, hogy nem egy helyre születtek?

4/40 A kérdező kommentje:
Rolam van szo, en vagyok a lany.Mert engem nagyon zavar, hogy nem egy szinten vagyunk, es sokszor szegyellem is magam.Peldaul abszolut nem vagyok kepes arra sem, hogy kerjek tole, pedig biztos adna.
2011. okt. 15. 19:59
 5/40 anonim ***** válasza:
71%

"Magyarországon meg különösen sok a pénzéhes nő."

Lehet, de ez csak "mellékhatása" annak, hogy a pénzes, vezető posztok általában férfiaknak jutnak. A zsíros állásokat a férfiak egymásnak osztogatják. Ha a nők lennének anyagilag csúcson, az a helyzet hímringyókat termelne ki.

2011. okt. 15. 19:59
 6/40 A kérdező kommentje:
egyutt lakunk egyebkent, mar fel eve.Es az a helyzet, hogy pl. kotelessegemnek erzem, hogy itthon mindent en csinaljak meg, pedig o besegitene sokszor, tehat ugy veszem eszre, hogy o nem nezi egyaltalan az anyagi kulonbsegeket.Mit csinaljak, hogy ne zavarjon ennyire ez a dolog?
2011. okt. 15. 20:02
 7/40 anonim ***** válasza:
69%
Az a férfi és a nő beállítottságától függ. Van olyan nő, akiben ez kisebbségi érzéseket kelt, de nyilván van olyan pasi is, aki meg folyamatosan éreztetné a nővel, hogy neki van pénze, a csajnak meg nincs. Ha valóban szeretik egymást, akkor viszont ez nem akadály, mert a férfi ez esetben sosem hánytorgatná fel a feleségének, hogy nélküle nem lenne a felesége senki. 29N
2011. okt. 15. 20:07
 8/40 anonim ***** válasza:
46%

nálunk is ez a helyzet de én abszolúte egyenrangú félként kezelem magunkat. házimunka gyereknevelés, minden téren. neki van egy saját lakása, abban élünk. van munkája, félretett pénze. nekem nincs lakásom, munkám volt, de mióta szültem már nincs, és félretett pénzem sincs.

kit izgat? szeretjük egymást ez a lényeg hidd el

2011. okt. 15. 20:10
 9/40 anonim ***** válasza:
63%

Anyámék erre az élő példa :D

Bár rossz a házasságuk.(hiába volt anyám a szegényebb,a 80-as években ugyanannyi volt a keresetük..ő igazi csóró családból jött,apám meg kőgazdag családból).Az évek múltán azonban 20-30szoros!!! különbség lett a kettejük fizetése.Nálunk természetes,hogy mindent apám fizet.Anyámnak nem is nagyon lenne miből.Hát ennyi.

2011. okt. 15. 20:10
 10/40 anonim ***** válasza:
75%
nálatok amúgy mikben nyilvánulnak meg az anyagi különbségek? utolsó voltam
2011. okt. 15. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!