Gazdag ferj, szegeny feleseg?
Attól függ, milyen jellem mind a kettő.
Ha a fiú úgy fogja fel, hogy amije van, megosztja azzal, akit szeret, akkor nem gáz.
Ha pénzen akarja megvenni a nő(ke)t, az már gáz.
A nő részéről is: ha ki akarja használni a pasit, nem szép dolog, de ha szimplán szereti, most ezért miért hagyná ott, hogy nem egy helyre születtek?
"Magyarországon meg különösen sok a pénzéhes nő."
Lehet, de ez csak "mellékhatása" annak, hogy a pénzes, vezető posztok általában férfiaknak jutnak. A zsíros állásokat a férfiak egymásnak osztogatják. Ha a nők lennének anyagilag csúcson, az a helyzet hímringyókat termelne ki.
nálunk is ez a helyzet de én abszolúte egyenrangú félként kezelem magunkat. házimunka gyereknevelés, minden téren. neki van egy saját lakása, abban élünk. van munkája, félretett pénze. nekem nincs lakásom, munkám volt, de mióta szültem már nincs, és félretett pénzem sincs.
kit izgat? szeretjük egymást ez a lényeg hidd el
Anyámék erre az élő példa :D
Bár rossz a házasságuk.(hiába volt anyám a szegényebb,a 80-as években ugyanannyi volt a keresetük..ő igazi csóró családból jött,apám meg kőgazdag családból).Az évek múltán azonban 20-30szoros!!! különbség lett a kettejük fizetése.Nálunk természetes,hogy mindent apám fizet.Anyámnak nem is nagyon lenne miből.Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!