Gazdag ferj, szegeny feleseg?
Én is így gondolkodom, mint az utolsó: ha alapból nincs meg valakiben számomra az a megmagyarázhatatlan bizonyos plusz, illetve vonzalom, lehet bármilyen módos is, nem fog érdekelni. Mellesleg nálam elvi kérdés, hogy mindig legyen önálló keresetem, egzisztenciám. Azért vagyunk még páran, akik egészséges értékrenddel élnek.
25 N
14:40
"Nos.... mi lenne a férfiakkal ha nem lenne holnaptól pénz?"
ROSSZ A KÉRDÉS !!
Inkább az a kérdés, hogy a nőkkel mi lenne???!!!
Most miért is baj, ha egy nő biztos szeretne lenni benne, hogy a választott férfi el tudja majd látni abban a néhány hónapban, amíg babázik?
Nekem ilyen szempontból fontos a pénz.
ez nagyban a férfitől függ, szóval ha szeretik egymást, stb, de mondjuk a férfi leszögezi a különkasszát, a nőnek fájdalmas nézni, hogy amíg ő gyógyszert nem tud venni magának, addig a párja több százezres "baromságokat" vesz.
fordított eset is van. sok férfi manapság úgy választ, ha a csajnak nincs pl munkája, össze sem jön vele.
mi az, hogy "szegény"?
Milyen értelemben?
nem is tudom értelmezni a kérdést... férj+feleség= 1 egység, vagy gazdagok, vagy szegények.
másképp az nem házasság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!