Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag ferj, szegeny feleseg?

Gazdag ferj, szegeny feleseg?

Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek arrol, amikor egy gazdag fiu felesegul vesz egy szegeny lanyt?Szerintetek mukodhet a dolog?Nem gaz a csajnak, hogy mindent a fiu all?
2011. okt. 15. 19:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%

Én is így gondolkodom, mint az utolsó: ha alapból nincs meg valakiben számomra az a megmagyarázhatatlan bizonyos plusz, illetve vonzalom, lehet bármilyen módos is, nem fog érdekelni. Mellesleg nálam elvi kérdés, hogy mindig legyen önálló keresetem, egzisztenciám. Azért vagyunk még páran, akik egészséges értékrenddel élnek.

25 N

2011. okt. 16. 15:00
 32/40 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem 68%-os a fején találta a szöget.
2011. okt. 16. 19:47
 33/40 A kérdező kommentje:
42%os, te nagyon el vagy tevedve.biztos vannak olyan nok, akikrol te beszelsz, de sztem a nagy tobbseg nem ilyen.Nekem nem egy baratnom van, aki alberletben nyomorog a pasija mellett, es eszebe se jut, h penzes pasik utan rohangaljon.Nem tudom, te hol elsz.
2011. okt. 18. 17:22
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

14:40

"Nos.... mi lenne a férfiakkal ha nem lenne holnaptól pénz?"

ROSSZ A KÉRDÉS !!

Inkább az a kérdés, hogy a nőkkel mi lenne???!!!

2011. okt. 19. 21:44
 35/40 anonim ***** válasza:

Most miért is baj, ha egy nő biztos szeretne lenni benne, hogy a választott férfi el tudja majd látni abban a néhány hónapban, amíg babázik?

Nekem ilyen szempontból fontos a pénz.

2011. okt. 21. 17:08
 36/40 anonim ***** válasza:
Olyan miért nincs hogy szegény férfi, gazdag nő?
2013. nov. 8. 18:23
 37/40 anonim ***** válasza:

ez nagyban a férfitől függ, szóval ha szeretik egymást, stb, de mondjuk a férfi leszögezi a különkasszát, a nőnek fájdalmas nézni, hogy amíg ő gyógyszert nem tud venni magának, addig a párja több százezres "baromságokat" vesz.

fordított eset is van. sok férfi manapság úgy választ, ha a csajnak nincs pl munkája, össze sem jön vele.

2013. dec. 8. 17:54
 38/40 anonim ***** válasza:

mi az, hogy "szegény"?

Milyen értelemben?

2013. dec. 8. 18:10
 39/40 anonim ***** válasza:
Suba subához, guba gubához.
2013. dec. 8. 19:33
 40/40 anonim ***** válasza:

nem is tudom értelmezni a kérdést... férj+feleség= 1 egység, vagy gazdagok, vagy szegények.

másképp az nem házasság

2013. dec. 8. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!