Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag ferj, szegeny feleseg?

Gazdag ferj, szegeny feleseg?

Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek arrol, amikor egy gazdag fiu felesegul vesz egy szegeny lanyt?Szerintetek mukodhet a dolog?Nem gaz a csajnak, hogy mindent a fiu all?
2011. okt. 15. 19:53
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Hat...neki haza van, kocsija, egy vallakozasa,-en is ott dolgozom, nekem meg semmim.
2011. okt. 15. 20:12
 12/40 anonim ***** válasza:
Nekem is a férjem sokkal jobban állt anyagilag mint én anno,most is többet keres.Nekem is voltak ilyen kellemetlen érzéseim az elején,és mindig probáltam nagyon szerény lenni.De ö sem éreztette ezt velem inkább az elenkezöje mindent meg adott még olyat is amit nem is mertem volna neki mondani, csak valahogy mindig tudta mit szeretnék .Ez idövel majd el mulik,nálad ez a külömbözeti érzet.
2011. okt. 15. 20:17
 13/40 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek nem lesz ebbol gaz?Csak mert olvastam itt olyanokat, hogy az ilyen kapcsolatok elobb-utobb tonkremennek.
2011. okt. 15. 20:21
 14/40 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen barátom, és engem rettenetesen zavart, mert nem arról volt szó, hogy csak simán gazdagok voltak (nálunk nem nehéz mondjuk gazdagabbnak lenni) hanem ők konkrétan milliárdosok voltak. Soha nem tudtam ezt elfogadni, borzalmasan feszélyezett. És igen, gáz volt, hogy mindent a pasas állt, tudom, hogy valakinek ez imponál, de nem vagyunk egyformák. Ilyen szintű anyagi különbségnél egyszerűen nem lehet egyensúlyt teremteni, hiába hozakodtam elő az exemnek olyan programokkal, amik nem járnak kiadással, ő ragaszkodott a pénzköltős időtöltésekhez, erre meg nekem nem volt ugye pénzem, de számára magától értetődött, hogy MINDENT fizet ilyenkor nekem is és ez volt, amit nem bírtam egy idő után elviselni. Nekem többet nem kéne ilyen. Bánta is az exem, amikor szétmentünk, mert mondta, hogy rajtam kívül idáig csak pénzéhes luvnyákkal találkozott.
2011. okt. 15. 20:50
 15/40 anonim ***** válasza:
42%

"Gazdag férj, szegény feleség?"

Többnyire így kezdődik.

Azután elválnak, és lesz:

gazdag feleség és szegény férj !!!

2011. okt. 15. 22:58
 16/40 anonim ***** válasza:
89%
Ha szeret és te is szereted, nem lehet akadály.Ha szeretünk valakit nem a pénz dominál.
2011. okt. 15. 23:41
 17/40 anonim ***** válasza:

Szerintem működhet. Én asszisztens voltam, férjem pedig ügyvezető egy másik cégnél, + van egy saját vállakozása is. Én albérletben tengődtem, neki már háza volt, nem is akármilyen... Hetekig küzdött, hogy adjak legalább egy esélyt neki arra, h meghódítson, én ellenkezdtem, mert teljesen más életet éltünk, úgy gondoltam, nem működhet. Az állását is ott akarta hagyni értem, eladta volna a házát is, mindent, csak együtt lehessünk. Tudta, hogy zavar, hogy én hozzá képest alig keresek, végül közös kasszán éltünk, és valahol megnyugodtam, hogy az én fizumból legalább kifizetjük a gázszámlát. :) Azóta van egy másfél éves kisfiunk, tervezzük a második babát.

Ha nem az anyagiakat helyezitek előtérbe, hanem egymást, akkor működhet. Viszont ha mindig a pénzen görcsölsz, nem fog menni.

2011. okt. 16. 09:26
 18/40 anonim ***** válasza:
szerintem nem csak az ilyen kapcsolatok mennek tönkre, hanem az összes többi is, ha a felek nem tudnak szót érteni egymással. nem ezen múlik hidd el!!!
2011. okt. 16. 10:13
 19/40 anonim ***** válasza:
78%

"a nők pénzéhesek"

A PASIK PÉNZÉHESEK !!!!(tisztelet nagyon kevés kivételnek)!Nézd meg a magyar nőket, csak dolgoznak de semmit nem keresnek, míg a pénzéhes pasik meg jobbnál jobb állásokban ücsörögnek....persze azért, MERT SZERETIK A PÉNZT.

Ha nem szeretnék a pasik a pénzt, akkor elmennének kubikusnak vagy takarítónak vagy eladónak, ápolónak, a nőknek meg meghagynák a jólfizető állásokat!

Legalább ne hazudj!

A nők lemondanak a pénzről amikor családot alapítanak, sz*r szakmákat választanak, amit direkt nem fizetnek meg.

Kérdező: igen elég kellemetlen az ilyesmi, mert a legtöbb pasi azt hiszi HOGY A PÉNZ A HATALOM, tehát megvesz pénzre.

Ha normális, és te kellesz neki igazán akkor nem baj az ilyen különbség.

Véleményem szerint jobb, ha a nő a gazdagabb, mert így nem kell pénz szerint választani hanem választ egy dolgos normális férjet aki tiszteli a nőt és nem uralja a pénzén keresztül.

2011. okt. 16. 13:38
 20/40 anonim ***** válasza:
Ha a férfi intelligensen kezeli a helyzetet, akkor nem lesz probléma egészen addig, amíg a kapcsolat működik. Ha esetleg eltelik 10-20 év és szétmentek, akkor lesz gond. Te ugyanott fogsz tartani, ahol az elején, semmid sem lesz. A lakás és az autó, ami a házasság előtt a férfié volt, az soha nem lesz közös tulajdon. Akkor már ott lesznek neked a gyerekek, akiket nem tudsz egy esetleges válásnál magaddal vinni, mert nem lesz hova. Nem lesz normális fizetésed, stb. Ennyi a hátulütője mindössze.
2011. okt. 16. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!