Gazdag ferj, szegeny feleseg?
"Gazdag férj, szegény feleség?"
Többnyire így kezdődik.
Azután elválnak, és lesz:
gazdag feleség és szegény férj !!!
Szerintem működhet. Én asszisztens voltam, férjem pedig ügyvezető egy másik cégnél, + van egy saját vállakozása is. Én albérletben tengődtem, neki már háza volt, nem is akármilyen... Hetekig küzdött, hogy adjak legalább egy esélyt neki arra, h meghódítson, én ellenkezdtem, mert teljesen más életet éltünk, úgy gondoltam, nem működhet. Az állását is ott akarta hagyni értem, eladta volna a házát is, mindent, csak együtt lehessünk. Tudta, hogy zavar, hogy én hozzá képest alig keresek, végül közös kasszán éltünk, és valahol megnyugodtam, hogy az én fizumból legalább kifizetjük a gázszámlát. :) Azóta van egy másfél éves kisfiunk, tervezzük a második babát.
Ha nem az anyagiakat helyezitek előtérbe, hanem egymást, akkor működhet. Viszont ha mindig a pénzen görcsölsz, nem fog menni.
"a nők pénzéhesek"
A PASIK PÉNZÉHESEK !!!!(tisztelet nagyon kevés kivételnek)!Nézd meg a magyar nőket, csak dolgoznak de semmit nem keresnek, míg a pénzéhes pasik meg jobbnál jobb állásokban ücsörögnek....persze azért, MERT SZERETIK A PÉNZT.
Ha nem szeretnék a pasik a pénzt, akkor elmennének kubikusnak vagy takarítónak vagy eladónak, ápolónak, a nőknek meg meghagynák a jólfizető állásokat!
Legalább ne hazudj!
A nők lemondanak a pénzről amikor családot alapítanak, sz*r szakmákat választanak, amit direkt nem fizetnek meg.
Kérdező: igen elég kellemetlen az ilyesmi, mert a legtöbb pasi azt hiszi HOGY A PÉNZ A HATALOM, tehát megvesz pénzre.
Ha normális, és te kellesz neki igazán akkor nem baj az ilyen különbség.
Véleményem szerint jobb, ha a nő a gazdagabb, mert így nem kell pénz szerint választani hanem választ egy dolgos normális férjet aki tiszteli a nőt és nem uralja a pénzén keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!