Normális egy szegény-gazdag házasságban a különkassza?
szerintem ez biztos feszültségforrás.....így nem működhet egy házasság, nálunk az is feszültségforrás volt, h a volt férjem nagyon szórta a pénzt én meg minden ezrest megfogtam (amellett h természetesen a gyereknek mindig mindene volt)
Az említett kapcsolat nekem olyan mintha nem feleség, anya lenne a hölgy hanem egy dada, akit ugye nem tartanak el.
Hallottam múltkor h egy házasságban nem is a pénz a feszültségi forrás, hanem a pénzköltési szokások.....itt egy extrém példa!
Sziasztok kedves Mindenki!
Válaszként álljon itt egy vicc, habár TUDOM jól, hogy a fenti történet minden, csak nem vicces:
A gazdag férfi egy szegény nőt vett el, és egy veszekedés során a nő szemére hányja:
-Kivakartalak a szegénységből, megmentettelek az éhezéstől. Szép ruhákkal és ékszerekkel halmoztalak el. Elvittelek Hawaii-ra, Korfura, Tunéziába, Ausztráliába és Párizsba. Mit gondolsz, mid lenne neked nélkülem?
Mire a feleség:
-Hogy mim volna nekem nélküled? A nyugalmam és boldogságom...
Szóval, én a nő helyében ezerrel rohannék a bíróságra a válóperes papírokkal, méghozzá azonnal! Mert ez így sem szerelem, sem szeretet. Hiszen a nő önbecsülésén tapos napi szinten az a féreg pasija! A nő ennyi erővel Hitlerrel is élhetne együtt. Talán még tőle is több empátiát kapna.
Szia!
A barátnőmék pont így élnek:(
A barátnőm csak a 2 gyerekre költ(ovi,iskola),épp most vett a spórolt pénzéből autót.
A férjének vannak hitelei,ő fizeti a ház költségeit(ő örökölte),ha nem tudja kifizetni a számlát,kölcsön kér!!!! a barátnőmtől!
Nekem ez egy kicsit abszurd!
Mi 9 éve vagyunk együtt a férjemmel,már az első perctől úgy működött,hogy mindent közösen fizetünk.
Hó elején átutalom a számlákról,amit kell,leveszem a maradékot a kártyáinkról,befizetem a csekkeket,a maradékot is én osztom be.
Ha nyomorgunk hó végén,akkor azt együtt tesszük(2 gyerkőcünk van,még itthon vagyok GYED-en)!
A lakást én örököltem,adósságokkal együtt,de a férjemnek eszébe sem jutott,hogy ne együtt fizessünk mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!