Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérlek adjatok tanácsot....

Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 17 hónapos gyermekünk akit imád sokat foglalkozik vele ha itthon van. A terhességem közepe óta a kapcsolatunk már inkább egymás mellett élés :/. Alig beszélgetünk ha próbálom szóba hozni a témát egyszerűen kimegy a szobából :(. Semmi intimitás nincs már köztünk. Sehova se megyünk együtt... nincs közös program. Ha elszeretnék vele menni bhova azt mondja ,,menyj nélkülem". Nagyon magamba fordúltam hogy nem tudok javítani a helyzeten. ő egyedül sokat jár el, sokszor csak éjjel jön haza. nem mondja hogy hova éas kivel. ha rákérdezek vitatkozni kezd, mintha titkolna vmit. Olyan dolgokat vág a fejemhez hogy ,,nem tartozik beszámolóval", meg hogy ,,ha mégegyszer szóvá teszem nem áll jót magáért" ettöl nagyon megikedtem és ezek miatt nem tudok úgy ránézni mit régen :/kb 2 hónapja a kollégája megkért rajta keresztül hogy segítsek neki... Azóta sokat beszélgetünk a kollégájával... nem találkoztunk csak fb.n, viber, telefon stb... már már közelebb érzem magamhoz mit a férjemet.Tegnap kicsit másképp állt hozzám, kitért arra hogy ha nem lennék házas akkor biztos közelebb lennénk már egymáshoz. Tereltem a beszélgetést de őszintén szólva tetszett hogy ezt mondta, mert nagyon szimpatikus. Tudom hogy nem a legszebb dolog de elgondolkoztam hogy talán jobb lenne ha nem ,,szenvednék" tovább a. férjemmel. Nem látok esélyt a javulásra. Nem a kollégájával szeretnék kikezdeni, nem azért mennék szét a férjemtöl (mondjuk nem tartom kizártnaj hogy alakulna vmi) Csak úgymond felnyitotta a szememet hogy talán tovább kéne lépnen mert ez igy nekem egyátalán nem jó, és lenne esélyem a boldogságra..nem vagyok boldog a férjem mellett. Csak a gyerek miatt nagyon nehéz meghozni egy ilyen lépést. Ti hogy döntenétek? ÉLjek a férjemmel a pici miatt? Vagy próbáljak boldog lenni? Sajnos a kettő egyszerre lehetetlen :/
2014. ápr. 30. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy féltékeny típus de, ha engem a férjem ilyen szöveggel lerázna, hogy "nem tartozik beszámolóval" biztos nyomoznék utána. Meglesném, hogy merre járkál ami ennyire titkos... illetve tudom, hogy gyerekes de ugyanazt kapná vissza. MIkor otthon van akkor mondanám neki, hogy vigyázzon a gyerekre, mert el kell ugorjak valahova aztán hajnalba valamikor hazaesnék. Leugranék a boltba és 2 nap múlva hazamennék csak hogy érezze már ő is.
2014. ápr. 30. 16:44
 62/75 mustafa33 ***** válasza:
Válaszolok mielőtt a többi válasz olvasnám, hogy ne befolyásolják az én véleményem. Úgy látom, a házasságotoknak vége. A férjed hozzád való viszonya nagyon nem férj feleség viszony. Vagyis nem olyan amilyennek normáslis helyzetben lenni kellene. A férjed viselkedése szerintem egyértelműen arra utal, hogy valaki más van az életében. De nem olyan akivel hoszútávon tervezne. vagy ha igen akkor azt is csak olyan viszonyban, hogy ott az élvezet meg a szórakozás és otthon a biztos háttér kiszolgálásal. Meg persze bizonyára kalkulál, hogy mennyi is volna a gyerektartás és az nem érné meg neki. ˇIgy sokkal olcsóbb és kényelmesebb. Hogy te így érzel, ahogy, az természetes. Az csak az ő viselkedésének a következménye. Ezért ne neked legyen lekiismeretfurdalásod. Addig szakíts a férjeddel amíg kicsi a gyerek. Mert ő később sem lesz jobb. Hidd el a picinek sem lenne jó egy pokolban felnőni. Bátorság a szükséges lépéshez! És hosszú boldogságot kívánok neked.
2014. ápr. 30. 21:26
 63/75 mustafa33 ***** válasza:
Csak most olvastam végig a válaszokat és valmiért meg sem lep amit kokoszak itt művel. Hozza a formáját. Itt szeretné kiélni a frusztrációját amit a felesége okozott amikor lelépett tőle. Ami egyébbként nagyon okos lépés volt. Nem érdemes vitával lesülyedni a szintjére. De ha nem hagyja abba a privi üzengetést, kérni fogom a kitiltását.
2014. ápr. 30. 21:59
 64/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Tegnap amikor hazajött próbáltam vele beszélni... a szokásos... oda se figyelt :/. elment otthonról. Mikor haza jött hajnalban mondtam neki hogy a gyerekkel elköltözünk és beadom a válópert. Az volt a válasz hogy ,,ugyse mered megtenni"... ma reggel eljöttünk, haza a szüleimhez. Nem volt zökkenő mentes a költözés de most hogy eljöttünk sokkal nyugodtambb lettem. mégegyszer köszönöm mindenkinek! Nehéz döntés volt. de jobb lessz így.... kicsit leliismeret furdalásom van, hogy válni fogukn de szerencsére a szüleim támogatnak lelkileg.
2014. máj. 1. 14:09
 65/75 anonim ***** válasza:
100%

Én annyit tennék a házasság érdekében, hogy elmennék egy ügyvédhez válási papírokért és az orra elé tolnám, majd az összecsomagolt cuccokkal és otthagyod. Önkényes gyerekelhelyezésért perelhet sztem, de ezt is beszéld meg az ügyvéddel, ezt ne használhassa fel ellened, ha gyerekelhelyezési pert szeretne indítani. Ha ezek után sem hajlandó végre feleségének tekinteni érzelmi alapon, akkor nem is mész vissza és randizgass nyugodtan a kollégáddal. :)

Én szorítok! :)

2014. máj. 1. 14:21
 66/75 anonim ***** válasza:

Húú bocs most nézem, hogy egy oldalt kihagytam. :)

Jól tetted!

Azóta se keres? Gyereket se? Volt szeretője vagy valami?

2014. máj. 1. 14:22
 67/75 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú, hogy ilyen, közösségi életre alkalmatlan emberek családot alapítanak :( Jól tetted, hogy ott hagytad, remélem, minél hamarabb sikerül lerendeznetek az egészet!
2014. máj. 1. 14:34
 68/75 A kérdező kommentje:
Volt nálink... annyit sikerült nagy nehezen megbeszélnünk hogy akkor válunk :/. Annyit fűzött hozzá hogy a gyereket látni szeretné. ez természetes. most keresek majd egy ügyvédet és beadom a válópert. a gyerekelhelyezésre rákérdeztem. azt mondta maradjpn velem de kéri a láthatást... a többit majd még megbeszéljük, meg az ügyvéddel is. köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 1. 15:24
 69/75 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem az elmászkálásaira... a beszélgetések hiányára. Nem válaszolt...
2014. máj. 1. 15:38
 70/75 mustafa33 ***** válasza:
Kitartás! ☺
2014. máj. 1. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!