Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérlek adjatok tanácsot....

Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 17 hónapos gyermekünk akit imád sokat foglalkozik vele ha itthon van. A terhességem közepe óta a kapcsolatunk már inkább egymás mellett élés :/. Alig beszélgetünk ha próbálom szóba hozni a témát egyszerűen kimegy a szobából :(. Semmi intimitás nincs már köztünk. Sehova se megyünk együtt... nincs közös program. Ha elszeretnék vele menni bhova azt mondja ,,menyj nélkülem". Nagyon magamba fordúltam hogy nem tudok javítani a helyzeten. ő egyedül sokat jár el, sokszor csak éjjel jön haza. nem mondja hogy hova éas kivel. ha rákérdezek vitatkozni kezd, mintha titkolna vmit. Olyan dolgokat vág a fejemhez hogy ,,nem tartozik beszámolóval", meg hogy ,,ha mégegyszer szóvá teszem nem áll jót magáért" ettöl nagyon megikedtem és ezek miatt nem tudok úgy ránézni mit régen :/kb 2 hónapja a kollégája megkért rajta keresztül hogy segítsek neki... Azóta sokat beszélgetünk a kollégájával... nem találkoztunk csak fb.n, viber, telefon stb... már már közelebb érzem magamhoz mit a férjemet.Tegnap kicsit másképp állt hozzám, kitért arra hogy ha nem lennék házas akkor biztos közelebb lennénk már egymáshoz. Tereltem a beszélgetést de őszintén szólva tetszett hogy ezt mondta, mert nagyon szimpatikus. Tudom hogy nem a legszebb dolog de elgondolkoztam hogy talán jobb lenne ha nem ,,szenvednék" tovább a. férjemmel. Nem látok esélyt a javulásra. Nem a kollégájával szeretnék kikezdeni, nem azért mennék szét a férjemtöl (mondjuk nem tartom kizártnaj hogy alakulna vmi) Csak úgymond felnyitotta a szememet hogy talán tovább kéne lépnen mert ez igy nekem egyátalán nem jó, és lenne esélyem a boldogságra..nem vagyok boldog a férjem mellett. Csak a gyerek miatt nagyon nehéz meghozni egy ilyen lépést. Ti hogy döntenétek? ÉLjek a férjemmel a pici miatt? Vagy próbáljak boldog lenni? Sajnos a kettő egyszerre lehetetlen :/
2014. ápr. 30. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
1%

"kb 2 hónapja a kollégája megkért rajta keresztül hogy segítsek neki... Azóta sokat beszélgetünk a kollégájával... nem találkoztunk csak fb.n, viber, telefon stb... már már közelebb érzem magamhoz mit a férjemet.Tegnap kicsit másképp állt hozzám, kitért arra hogy ha nem lennék házas akkor biztos közelebb lennénk már egymáshoz."

Itt a lényeg, ne mosdast magadat!

2014. ápr. 30. 11:38
 12/75 anonim ***** válasza:
65%
Kokoszak: ha nalatok ez jelenti a jo hazassagot, amit a kerdezo felvazolt (mert ugye te a ferjet veded), akkor oszinten sajnallak.
2014. ápr. 30. 11:39
 13/75 anonim ***** válasza:
96%

Kokoszak: segitek ertelmezni.

1. Nagyjabol 2 eve rossz a kapcsolat. A ferj nem nyitott a javitasra, sot elutasito es agressziv.

2. Ezek utan a nonek meg mely szerelmet kellene ereznie??

3. Egy masik ferfitol kedvesseget kap. Elgondolkozik azon, hogy massal kellene megprobalni. Es igaza is van! Ha a ferje ellenseges, akkor nincs miert tovabb probalkozni!

Sikerult megertened? Ennel egyszerubben nem tudom elmagyarazni.

2014. ápr. 30. 11:41
 14/75 anonim ***** válasza:
1%
Velem vitatkozhatsz, attól még a tények nem változnak!!!
2014. ápr. 30. 11:43
 15/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok híve a válásnak, de egy házasság fenntartásához kommunikációra és türelemre lenne szükség, és úgy látszik, nálatok ezek egyáltalán nincsenek meg. Egyedül hiába próbálkozol megmenteni a házasságot. A gyereked miatt szerintem válj el! Ne úgy nőjön fel, hogy az neki a természetes, ha a szülei nem boldogok egymás mellett.
2014. ápr. 30. 11:43
 16/75 anonim ***** válasza:

A tenyek nem valtoznak valoban.

A ferj nem torodik a felesegevel.

A feleseg javitani szeretne a kapcsolatot.

A ferj elzarkozik.

A feleseg nem ezt varja el egy hazassagtol.

Kokoszak, szerinted a dolgok rendben vannak azzal, ahogy a ferj viselkedik? Igen vagy nem?

2014. ápr. 30. 11:46
 17/75 anonim ***** válasza:
6%
Nincs rendben, ebben igazad van. De szerintem a feleség is hibás.
2014. ápr. 30. 11:49
 18/75 anonim ***** válasza:
100%

"De szerintem a feleség is hibás."

Lehet, hogy hibás, de honnan tudná szegény, hogy mi nem tetszik a férjnek, ha az nem hajlandó beszélgetni? Kommunikációra képtelen emberrel nem érdemes és nem is lehet komoly kapcsolatot fenntartani.

2014. ápr. 30. 11:50
 19/75 anonim ***** válasza:
85%

Lehe,t,hogy a feleseg is hibas.

O viszont szeretne rendbe tenni a hazassagot. A ferj nem akarja.

Kotelezned a feleseget arra, hogy ez az ember mellett elje le az eletet?

2014. ápr. 30. 11:51
 20/75 A kérdező kommentje:

Aki ma 11:35 kor írt... nem, nem ilyen volt! Sokat beszélgettünk. Mindenről. eljártunk együtt... sétálni stb. teljesen más mint amikor megismertem. nem támadóan kérdeztem. Csak érdeklődtem hogy hogyan telt az estéje. Mióta egyre sűrűbben jár el azóta romlik a helyzet.

Igen én is változtam és igen jól esett hogy vki kedves hozzám mert itthon nem kapok semmi pozitív jelzést.

2014. ápr. 30. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!