Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, baba mellett hogy működi a sex?
Figyelt kérdés
Ne szeretném, hogy gépies legyen ( pld minden héten x időpontban) vagy silány ( gyors, monoton, ugyanaz ismétlődő). Körülöttem sok a rossz példa ( szülők, rokonok). Házasságba, gyerekeket nevelve hogyan lehet ezt jól csinálni? A csak kettenlévőset ismerem: vacsi, gyertya, hazakísér, csók, virág, tánc sztriptíz....de házasságban, együttélve hogyan kell ezt jól csinálni, hogy romantikus, szenvedélyes, izgalmas maradjon?2008. szept. 1. 08:02
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy! Ha otthon van a baba, akkor halkabban csináljátok és akkor, amikor alszik a kicsi. Néha meg elvihetitek a nagyszülőkhöz és akkor ugyanúgy lehet, mint régen.
2/3 anonim válasza:
Hogy kell ezt jól csinálni? Házasságban és gyerek mellett azért ez már más, mint amikor csak ketten vagytok. Itt már sokminden máshoz is alkalmazkodni kell. Ilyen az élet. Már nem csak ketten fogtok létezni. De ajánlom hogy külön gyerekszoba a kezdettől fogva, talán segit valamit. És hát igen, halkabban és másképpen kell, mert ugye ha felsir a gyerek abba kell hagynotok.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem kell feltétlenül külön szoba... szeressétek a babátokat és akkor ő is hagyni fog nektek időt :) be lehet bújni a paplan alá is. Meghát sokat alszik egy baba, ha tényleg kívánjátok egymást akkor lesz időtük bőven.... nekem egyénként teljesen jó, csak mivel fáradtabk vagyunk valszinüleg ritkábban csináljuk, de én nagon elégedett vagyok. És egyre jobb lesz!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!