Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, de a barátom nem akarja elismerni, hogy a baba az övé. Mit tegyek? :S
3 tesztet is csináltam, és mind a 3 pozitív lett. A barátom viszont tagadja, hogy ő lenne az apuka, azt mondta, hogy tutira megcsaltam és hogy az a gyerek nem lehet az övé. Meg hogy átvertem, pedig ez nem így van. Sose csaltam meg, mégis azt hiszi, és azt mondja, ez tuti nem az ő babája. Meg hogy ha terhes vagyok, akkor egy utolsó kis ribi vagyok, amiért felkoppintottak. :S
Most mit tegyek? A szüleimnek ezek után már végképp nem merem elmondani... :S
19/L
Úgy van a szüleid akik segíteni tudnak. Az első teendőd, hogy nem beszélsz többet azzal a sz...t fa..szal. A második egyidőben az elsővel, hogy a szüleid tanácsát kéred.
Most azt kell eldöntened, hogy megtartod a babát, vagy megfosztod az élettől. Ha esetleg a megölést választanád, sajnálom. Akkor legalább arra kérlek, hogy végeztess abortuszt. Még mindig jobb, mintha brutális kínokközt kellene szegény kicsinek meghalni titokban.
1: Azonnal beszélj a szüleiddel. Azt is mond el, hogy a srác nem vállalja el az apaságot.
2: Dobd ki a srácot, ne magyarázkodj, csak repítsd
3: Amint megszülsz, mehetsz a bíróságra és bepereled
4: Sok sikert mindezek megvalósításához!!!! Ügyes légy!
19 évesen már normális, ha terhes vagy. Én is 19 vagyok.
A barátod mindössze nem meri felvállalni a felelősséget. Bizonyára nem terveztétek a kisbabát és ő még nem készült fel az apaságra. Lehet, hogy még nem is akarta ennyire elkötelezni magát. Így reagál, adj neki egy kis időt amíg feldolgozza a hirtelen jött hírt.
Ha terhes lennék, az én párom is kiakadna. A tiédnél ez így jön le. Ha meg olyan, nem bízik meg benned, akkor inkább ne is kösd magadhoz. Nincs rosszabb egy olyan családnál, ahol a szülők nincsenek összhangban. Sajnos én egy olyan családban nőttem fel.
Ha van kéznél egy olyan rokon, akinek könnyebb lenne elmondanod, hogy terhes vagy, beszélj vele. Nagyi, nővér, stb. akivel jóban vagy. Egy családtag segíteni tudna, hogy mondd el a szüleidnek.
Minden esetre a babát semmiképp ne vetesd el, nem véletlenül került hozzád.
első kérdés, ami felmerül, hogy hogyan védekeztetek? azért fontos, mert ebből kiderül, van-e oka gyanakodni.
a gyerekvállalás pedig 2 ember KÖZÖS döntése kell, hogy legyen (pont a gyerek érdekében). nem fair ezt rákényszeríteni valakire, meg gondolom te sem vagy képes 19 évesen felnevelni egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!