Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, de a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, de a barátom nem akarja elismerni, hogy a baba az övé. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

3 tesztet is csináltam, és mind a 3 pozitív lett. A barátom viszont tagadja, hogy ő lenne az apuka, azt mondta, hogy tutira megcsaltam és hogy az a gyerek nem lehet az övé. Meg hogy átvertem, pedig ez nem így van. Sose csaltam meg, mégis azt hiszi, és azt mondja, ez tuti nem az ő babája. Meg hogy ha terhes vagyok, akkor egy utolsó kis ribi vagyok, amiért felkoppintottak. :S

Most mit tegyek? A szüleimnek ezek után már végképp nem merem elmondani... :S

19/L

2011. szept. 19. 14:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
a csávót röpitsed ki a fa*ra...és be pereled,és kéééész...
2011. szept. 19. 16:19
 22/26 napietus ***** válasza:
nem válaszoltál, hogy estél teherbe. enélkül nem lehet a szituációt megérteni.
2011. szept. 19. 16:59
 23/26 A kérdező kommentje:
4 hónappal ezelőttig gyógyszert szedtem, de kiderült, hogy begyulladt a petefészkem. A nőgyógyász felírt másikat, de aztán kiderült, hogy arra meg allergiás vagytok, és végül is egy vizsgálat alapján megállapították, hogy általánosságban túlérzékeny vagyok mindenféle fogamzásgátlóra. Onnantól kezdve megszakításos és naptár módszerrel védekeztünk, mert a barátom meg nem szereti a gumit.
2011. szept. 19. 19:01
 24/26 napietus ***** válasza:
no, hát akkor 1értelmű. kik*csög ha nem szereti a gumit, szeresse a gyerekét.
2011. szept. 19. 19:38
 25/26 nikkaness ***** válasza:
100%
Ja,nem szereti a gumit,de ha becsúszik egy gyerek,annak te vagy az oka..végülis teljesen logikus...én a helyedben egy másodpercig sem gondolkodnék azon hogy dobjam-e a pasit.
2011. szept. 19. 19:40
 26/26 napietus ***** válasza:
ja, a döntésedtől függetlenül pasinak lelépni...
2011. szept. 19. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!