Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, de a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, de a barátom nem akarja elismerni, hogy a baba az övé. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

3 tesztet is csináltam, és mind a 3 pozitív lett. A barátom viszont tagadja, hogy ő lenne az apuka, azt mondta, hogy tutira megcsaltam és hogy az a gyerek nem lehet az övé. Meg hogy átvertem, pedig ez nem így van. Sose csaltam meg, mégis azt hiszi, és azt mondja, ez tuti nem az ő babája. Meg hogy ha terhes vagyok, akkor egy utolsó kis ribi vagyok, amiért felkoppintottak. :S

Most mit tegyek? A szüleimnek ezek után már végképp nem merem elmondani... :S

19/L

2011. szept. 19. 14:28
1 2 3
 11/26 napietus ***** válasza:
ja, és a szüleiddel mindenképp beszélned kell erről.
2011. szept. 19. 14:49
 12/26 Zul'Jin ***** válasza:
85%

1: Szüleidnek el kell mondanod

2: Döntsd el, hogy mi legyen. Megtartod, vagy sem.

3a: Ha nem akarod megtartani, akkor hamar intézkedj, hogy biztonságos legyen...

3b: Ha meg akarod tartani, DNS teszt, majd bíróság. A "barátod" fizethet, mint a katonatiszt, éveken át. Nincs jövedelme? Sebaj. Fizetnie kell, ha lesz.

2011. szept. 19. 15:05
 13/26 anonim ***** válasza:
27%

Mikor volt az utolsó menzeszed első napja? Mert azért fontos, hogy hanyadik hétben vagy, mielőtt itt az abortuszról elmélkednek az emberek...

A pasidat rúgd ki nagy ívben. Ha megszülöd a babát(és remélem így lesz, mert ez a legnagyobb boldogság az életben), elcsattogsz a bíróságra, és kéred az apaság bírói megállapítását, aztán szépen megállapítják, és a (remélhetőleg addigra volt)párod meg fizetheti a gyerektartást...

2011. szept. 19. 15:26
 14/26 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:39

Te csak üzengess a kérdező kérdésére vagy cáfold meg, amit írunk. De ennek a kommentnek semmi értelme.

2011. szept. 19. 15:27
 15/26 anonim ***** válasza:

Hát igen, most lehet vitatkozni, hogy abortusz az gyilkosság, de ha megszüli a babát, szörnyű élete lesz stb... Mindkettő rossz. Itt van kérem szépem a probléma, hogy minden nap ilyen döntéseket kell hozni. Most már megtörtént. Nincs mit tenni. Az a baba vagy létezni fog, vagy megszűnik létezni. Most lehet gondolkodni rajta, hogy mi a bűn, mi az élet értelme, de fölöslges. Döntsd el, kell a gyerek vagy sem. Tudsz neki szép jövőt biztosítani vagy sem. Bár most megint lehet elmélkedni rajta, hogy egyedül a kín között is lehet szép az ember élete stb...

A lényeg, hogy dönts el, mit akarsz és ne csinálj ebből hobbid. Hibázni mindenki szokott. A palid viszont f... marad. Mert nem bízik benned, bánt téged, nem támogat semmiben csak a farka fontos. Vagy pedig egy nagy hülye gyerek még. Hibáztál kész. Legközelebb figyelj jobban. Sajnos ha abortuszod lesz, az ettől függetlenül megöli a babát, bár relatív mit nevezünk annak. De te megbántad, nem csinálod ezt hetente, akkor ne gyűlöld magad.

2011. szept. 19. 15:34
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha az abortusz választod, az sok pénzbe fog kerülni rövidtávon. A baba viszont hosszútávon.

Ha abortuszt akarsz, akkor minél előbb tedd. Hidd el, annál jobb.

2011. szept. 19. 15:38
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha nem akarnál abortsuz akkor vagy megtartod, vagy örökbe adod. Melletted lehet nagyon szép élete és nagyon rossz is. Ez majd később rajta is fog múlni, de rajtad is. A személyiséget, életkörülményt is most bele lehet kavarni a vitába ilyen szempontból.... Ha pedig örökbe adod szintén lehet szép és rossz élete.
2011. szept. 19. 15:41
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, de nem tudom, hogy mondjam el a szüleimnek. :S Félek, hogy mit fognak reagálni, főleg azok után, ahogy a barátom reagált erre. :S

És a barátommal se tudom, mihez kezdjek. Most szakítanom kéne vele? Tényleg nem terveztük a babát, és megértem, hogy felzaklatta a dolog, de azért ezt akkor is túlzásnak tartottam, ahogy reagált. :(

Nem tudom, hogyan mondjam el anyuéknak. Apu tuti, hogy nagyon ki fog akadni, és félek, hogy ők is az abortuszt erőltetnék. :( Még csak azt se tudom, hogyan kezdjek hozzá. Hogy vezessem fel? Mit mondjak nekik? "Apu, anyu, üljetek le! Nagyszülők lesztek." vagy mi? :S

Még én is annyira meg vagyok ijedve, totál összezavart a dolog.

2011. szept. 19. 15:46
 19/26 anonim ***** válasza:

Döntsd el, te mit akarsz a jövőben....

És legközelebb jobban vigyázz!

Nem is tudom, mit kérnék tőled, ha én lennék a babád.

Ha életben hagysz lehet szép jövőm, boldogságban, szeretetben. Rosszabb életem is, kemény, ahol küzdeni kell.

De mindenben meg lehet találni a szépséget, még a halálban is. Felfogás kérdése.

Ha megölsz, akkor megfosztol valamitől, amit életnek hívnak. Lehet még jól is járnék vele, megkímélnél a sok mocosktól. Bár sok mindent nem próbálhatnék ki. De nem tudjuk mi volt a halál előtt és mi lesz utána, szóval a halál sem lehet borzalmas.

2011. szept. 19. 15:47
 20/26 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy a barátod meglepődött és az is, hogy még gyerek, nem akar babát vagy más tervei vannak. De ilyen helyzetben ennyire érzéketlenül téged ribancozni pofátlanság és szemétség. Védekeztetek? Akkor is történhet baleset. De látszik, hogy nem bízik benned és még bánt is, nem képes felelőséget vállalni, segíteni neked. Ha abortuszod lenne, neki is kellene fizetni. Így lenne tisztességes.

Te ismered a barátod, neked kell tudnod, hogy mi legyen a sorsa. Én nem bírnék vele lenni soha többet (bár férfi vagyok). A felmosójának érezném magam.

A szüleid valószínűleg ki fognak akadni. Te ismered őket, hogy milyenek. De megölni nem fognak téged. Ha igen, akkor már rég el kellett volna onnan menekülnöd. De szerintem szeretnek és fontos vagy nekik. Tuti fognak kiabálni meg minden, de ez neked rosszabb és nem nekik.

Tudják, hogy van sexuális életed? Mi a véleményük a sexről?

2011. szept. 19. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!