Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megjátsszam? Legyek "kirakati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjátsszam? Legyek "kirakati baba"?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki abba a konditerembe jár, ahol dolgozom. 38 éves, én 22L vagyok. Szoktunk beszélgetni, teljesen normális, kedves, humoros, szóval nagyon jó pasi és nekem nagyon bejön. Párszor megvárt zárás után és hazavitt, ha esett az eső és elmentünk pénteken egyet pizzázni is. Tudom, hogy van felesége és azt is, hogy most válnak. Nem történt semmi, pizzáztunk, sétáltunk és beszélgettünk. Tegnap megint jött edzeni, mondta, hogy zárás után szeretne velem megint találkozni, visszajön értem. A lényeg, elmondta, hogy nem akar hülyíteni, most válik és van egy barátnője, aki amúgy férjes asszony. Nem szeretné, ha kompromittálva lenne a nő, ezért arra kért, hogy amíg le nem zajlik a válása, lennék-e a "barátnője" de csak látszatra. Kőgazdag családról van szó, elég ismertek a városban. Én úgyis elhúzok Angliába júniusban, addigra neki lezajlik a válása meg egyébként is én nem "helybeli" vagyok, ha köpködnek is majd, hogy meghülyült egy "fruskáért", én nyugodtan elviselhetem, hiszen diploma után elmegyek a városból. Semmi intimitást nem akar tőlem, csak azt, hogy menjünk el látványosan ide-oda, moziba, vacsorázni, vásárolni és fél évig ne létesítsek kapcsolatot senkivel. Illetve, hogy párszor látványosan otthagyná éjszakára az albérlet előtt az autóját, mintha velem lenne.

Szerintetek megjátsszam a dolgot, belemenjek? Ma este kell válaszolnom.

2010. dec. 1. 15:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Hát... ebbe az a cumi, hogy akkor most Veled is látni fogják, meg a másik barátnővel is, szóval semmi nem oldódik meg
2010. dec. 1. 15:29
 2/29 anonim ***** válasza:
Szerintem okés a dolog. Ha később szexet akar, még az is rendben van, mert tetszik neked a csávó. Utána meg úgyis lelépsz, úgyhogy rockandroll!
2010. dec. 1. 15:34
 3/29 anonim ***** válasza:
Épp ez az, hogy nem akarja, hogy tudjanak a "rendes" barátnőjéről, mert annak van egy férje! Én lennék a "konc", amin lehet csámcsogni, hogy ő is csak megy a f@rka után,stb.Amíg a "pórnép" a kirakattal van elfoglalva, addig nem néznek a dolgok mélyére, nem nyomozgat az (ex)-nej sem, hogy kivel mikor mit csinál,stb. Rámsütik, hogy egy pénzéhes kis ribi vagyok és kész. Igazándiból elutasítanám, de olyan jó vele lenni!
2010. dec. 1. 15:39
 4/29 anonim ***** válasza:
Ugye ezt érzed?! Ne légy birka, legyen már egy kis önérzeted! NE FOGADD EL!
2010. dec. 1. 15:40
 5/29 anonim ***** válasza:
NE JÁRASD LE MAGAD!
2010. dec. 1. 15:41
 6/29 anonim ***** válasza:

Dehát utánad az özönvíz! Lazázz és fogadd el az ajánlatát.

Ki emlékszik erre 5 év múlva???

2010. dec. 1. 15:42
 7/29 anonim ***** válasza:
Jól kihasznál, de igazából megválaszoltad, hogy Neked ezt semmiből sem tart megcsinálni, mert úgyis elmész. Max meglesz a mindennapi jócselekedeted,hiszen 2 embernek jót teszel, és senkinek nem ártasz! max magadnak! De azt meg ki nem szarja le, hisz úgyis elmész! Vágj bele!
2010. dec. 1. 15:45
 8/29 A kérdező kommentje:
Igen, nagyjából ez a lényeg. Nem akarok nyavalyogni, de tényleg hihetetlen pasi és tényleg jó vele lenni, csak úgy barátként is.
2010. dec. 1. 15:45
 9/29 A kérdező kommentje:
A kihasználásról annyit, hogy "meghálálná" a dolgot. De én nem eladni akarom magam. Nem vagyok curva!
2010. dec. 1. 15:48
 10/29 anonim ***** válasza:

Ne félj belevágni. Az hogy itt beszólogat neked néhány ember, nem jelent semmit. A városból meg később elmégy.

Szerintem nem kell félned.

2010. dec. 1. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!