Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjátsszam? Legyek "kirakati baba"?
Van egy srác aki abba a konditerembe jár, ahol dolgozom. 38 éves, én 22L vagyok. Szoktunk beszélgetni, teljesen normális, kedves, humoros, szóval nagyon jó pasi és nekem nagyon bejön. Párszor megvárt zárás után és hazavitt, ha esett az eső és elmentünk pénteken egyet pizzázni is. Tudom, hogy van felesége és azt is, hogy most válnak. Nem történt semmi, pizzáztunk, sétáltunk és beszélgettünk. Tegnap megint jött edzeni, mondta, hogy zárás után szeretne velem megint találkozni, visszajön értem. A lényeg, elmondta, hogy nem akar hülyíteni, most válik és van egy barátnője, aki amúgy férjes asszony. Nem szeretné, ha kompromittálva lenne a nő, ezért arra kért, hogy amíg le nem zajlik a válása, lennék-e a "barátnője" de csak látszatra. Kőgazdag családról van szó, elég ismertek a városban. Én úgyis elhúzok Angliába júniusban, addigra neki lezajlik a válása meg egyébként is én nem "helybeli" vagyok, ha köpködnek is majd, hogy meghülyült egy "fruskáért", én nyugodtan elviselhetem, hiszen diploma után elmegyek a városból. Semmi intimitást nem akar tőlem, csak azt, hogy menjünk el látványosan ide-oda, moziba, vacsorázni, vásárolni és fél évig ne létesítsek kapcsolatot senkivel. Illetve, hogy párszor látványosan otthagyná éjszakára az albérlet előtt az autóját, mintha velem lenne.
Szerintetek megjátsszam a dolgot, belemenjek? Ma este kell válaszolnom.
Dehát utánad az özönvíz! Lazázz és fogadd el az ajánlatát.
Ki emlékszik erre 5 év múlva???
Ne félj belevágni. Az hogy itt beszólogat neked néhány ember, nem jelent semmit. A városból meg később elmégy.
Szerintem nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!