Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megjátsszam? Legyek "kirakati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjátsszam? Legyek "kirakati baba"?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki abba a konditerembe jár, ahol dolgozom. 38 éves, én 22L vagyok. Szoktunk beszélgetni, teljesen normális, kedves, humoros, szóval nagyon jó pasi és nekem nagyon bejön. Párszor megvárt zárás után és hazavitt, ha esett az eső és elmentünk pénteken egyet pizzázni is. Tudom, hogy van felesége és azt is, hogy most válnak. Nem történt semmi, pizzáztunk, sétáltunk és beszélgettünk. Tegnap megint jött edzeni, mondta, hogy zárás után szeretne velem megint találkozni, visszajön értem. A lényeg, elmondta, hogy nem akar hülyíteni, most válik és van egy barátnője, aki amúgy férjes asszony. Nem szeretné, ha kompromittálva lenne a nő, ezért arra kért, hogy amíg le nem zajlik a válása, lennék-e a "barátnője" de csak látszatra. Kőgazdag családról van szó, elég ismertek a városban. Én úgyis elhúzok Angliába júniusban, addigra neki lezajlik a válása meg egyébként is én nem "helybeli" vagyok, ha köpködnek is majd, hogy meghülyült egy "fruskáért", én nyugodtan elviselhetem, hiszen diploma után elmegyek a városból. Semmi intimitást nem akar tőlem, csak azt, hogy menjünk el látványosan ide-oda, moziba, vacsorázni, vásárolni és fél évig ne létesítsek kapcsolatot senkivel. Illetve, hogy párszor látványosan otthagyná éjszakára az albérlet előtt az autóját, mintha velem lenne.

Szerintetek megjátsszam a dolgot, belemenjek? Ma este kell válaszolnom.

2010. dec. 1. 15:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg nem egy hétköznapi emberről van szó és végül is én sem akarok komolyabb kapcsolatot létesíteni, mert el fogok menni. Addig meg igenis jó érzés lenne, ha nem csak a munka-fősuli-albérlet között kellene élni a napjaimat. Nem egy izomagyú bunkóról van szó.
2010. dec. 1. 15:58
 12/29 anonim ***** válasza:

Nekem nem áll össze a kép. Talán ha leírnád, hol játszódik ez a sztori...

Gondolom valami kisváros lehet, hogy ilyen előfordul, ennyire fontos a látszat.

Segíts megérteni, légyszi.

2010. dec. 1. 17:03
 13/29 A kérdező kommentje:

Magadnak már válaszoltál is. Megtennéd, hogy nekem is ?

Igen, szutyok vidéki város, ahol azért van főiskola, de nem megyeszékhely. Lakcímet azért nem mellékelek - bocs.

2010. dec. 1. 17:11
 14/29 anonim ***** válasza:

Csak így áll össze a kép. Én is kaptam egyszer egy ilyesmi ajánlatot, elég sok a hasonlóság...

Bevallom, ezért érdekelt. Ha S-sel kezdődik város neve, írd vissza, please.

2010. dec. 1. 17:16
 15/29 A kérdező kommentje:
Na ne! ... S vagy Sz amivel kezdődik a város? Ha írsz egy monogramot, akkor tudni fogjuk kiről van szó. Vagy nem. Remélem utóbbi lesz...
2010. dec. 1. 17:28
 16/29 anonim ***** válasza:

Neeeeeeeeee!

Monogramot Te írj, mert összeesek!

2010. dec. 1. 17:31
 17/29 A kérdező kommentje:
Jó,írok én. M.T.
2010. dec. 1. 17:34
 18/29 anonim ***** válasza:
S.L. :)
2010. dec. 1. 17:37
 19/29 A kérdező kommentje:
Húúú...kopppp... Most esett le egy nagy kő a szívemről. :) Nektek mi lett a sztori vége?
2010. dec. 1. 17:38
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer mindenkinek! Megyek hajat mosni - mégis csak randi-féleség. :) Kedves utolsó válaszoló, kérlek azért majd írd le mi lett veletek, mit gondolsz a dologról! :) Köszi!
2010. dec. 1. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!