Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban Pasik véleményét várom, baba kérdésben?
Hát, én is szoktam a barátom pocakját puszilgatni meg simogatni :D Érdekes lenne, ha azt szeretném, hogy baba legyen benne.... :D Szerintem ne éld bele magad, nem függ össze.
22/L
Köszi.. akkor lehet, hogy csak azért magyarázom bele, mert én már nagyon de nagyon szeretnék.. :P
Na igen.. ez lenne a legtisztább, de félek, hogy "világgá szalad" :D
A poci-puszilgatás szerintem nem jelenti feltétlenül, hogy babát akar, lehet hogy csak így fejezi ki a szeretetét. Én is szoktam a barátnőm hasát puszilgatni, de csak szeretetből.
Ha már elvenne feleségül, akkor biztos, hogy szeretne babát is, jómagam is így látom, ahogy fentebb egy kolléga írta.
Szerintem ne rohand le, szóval ne azt mondd neki, hogy csináljunk gyereket pár hónapon belül :)
Hanem puhatold ki, kérdezd meg, hogy szeretne-e majd gyereket, hányat, hány évesen, mikor, stb. Ez alapján tudsz Te is lépni.
Bár ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat (és ez látszik is) akkor nyugodj meg, meglesz az a baba hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!