Hasfájós Babák Anyukái! A Ti Babátok hogyan alszik el este? Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek újszülött babájuk van vagy hasfájós volt a baba.
Azért kérdezem, mert az én Lányom a mellkasomon alszik el hason és éjjel nem mindig sikerül betenni a kiságyba... 3 hetes múlt tegnap és szegénykém az esti szopi után is sírt egy 40-45 percet, mire tudott kakilni... Miután elaludt, nem volt szívem az ágyába tenni... Espumisant használunk, ami eddig nagyjából be is vált.
Nem lecseszést várok (tudom, nem jó hogy a hasamon alszik), hanem tanácsot, tapasztalatot. Köszönöm!
Komolyan? Kicsit megnyugodtam, bár a tegnapi sírás-erőlködés után akkor éreztem volna magam a legrosszabbul, ha berakom a kiságyába!
Köszönöm!
Szia! Nekem 4 hetes a kislányom, múltkor volt , hogy 3 napig fájt a hasa, de rájöttem azért mert "olyat" ettem ami szeles. Nagyon óvatosan válogasd miket eszel meg iszol, mert ez a lényege szerintem. Mi is espumisant adtunk neki, de attól csak a szelek mentek. Ha nem tud kakilni flexibilis hőmérővel egy kicsit meg kell adni az ingert a kakiláshoz és nemsoká jönni fog a széklet. (orvos mondta, kipróbáltuk, bevált)
Azóta semmi baja hála Istennek!
A mi picink is hason nagyon be tud aludni, igaz ha hátra fordítjuk könnyebben felébred, de úgy érzem igényli ezt a hason alvást is, főleg mert így érzi az anya melegét és szívét. Máskor amúgy nem tesszük hasra.
Szia!
Én a lábikáját szoktam emelgetni,hasát simogatni.Nagyon nehezen tudott kakilni,rengeteg "kemény" durgatása volt.Azt nagyon szerette,ha a lába alá tettem még egy összehajtott plédet,így megemeltem.Ha nagyon ritkán fáj mostanában a hasa,mindjárt emeli a lábikóit.2.5 hónapos korában hirtelen megszűnt a fájdalom.3 hónapos koráig velem aludt,mert éjszaka is kellett simogatni.Most 6 hónapos kiságyban alszik!
Köszönöm a válaszokat! Figyelek arra, hogy mit eszem, ennek ellenére heti rendszerességgel előfordul 1-1 átsírt este... Már lassan nem merek enni semmit sem, nehogy Bébimnek fájjon a hasa!
Babamasszázst szoktam csinálni, de ha nagyon fáj a pocija az sem segít. Ami eddig nagyjából bevált ilyenkor, az a karomon hason fekve lógás, közben a popóját-hátát enyhe nyomással simogatom.
Remélem hamar kinövi, mert borzasztó látni, ahogy szenved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!