13-14 hetesen szeretnénk menni 4D-re, elsősorban hogy megtudjuk a baba nemét. A Genesis és a Kárpát u. között vacilálunk, szerintetek?
Szia!
Ismerősöm a Kárpát utcában volt, csupa jót mesélt, 13 hetesen megmondták a baba nemét nekik.
A másikról nem hallottam semmit még.
Mi is gondolkoztunk, de végül kivárjuk a 19 hetes uh-t.
18 hetes km
Szia!
Mi 12 hetesen voltunk, már akkor megmondták, hogy kislányunk lesz, és az is lett :)
A Kárpát utcait nem ismerem, de a Genesis nagyon jó, tudom ajánlani. Szerintem már mindegyik ugyanazt tudja kb. Azt válaszd, amelyik közelebb van.
(Az is igaz, hogy egyszer voltam olyan helyen, amelyik nem tetszett és nem ajánlanám. A Dori ultrahang a Savoya parkban.)
Mi a Kárpát u.-ba járunk. Nem bántuk meg. Min. 20-30 perces vizsgálat, profi, megbízható szonográfus, figyelmesek, minden kérdésre választ kapsz. Óriás monitoron figyelheted az eseményeket! Apa, gyerek, mindenki bemehet a vizsgálatra. Képet, zenés felvételt kapsz.
Ajánlom!
Én is a genesist ajánlom, de szerintem ilyenkor még nem fixre mondják meg a baba nemét.
Első terhességnél 2-szer voltunk a genesisben, másodiknál 3-szor, mindig nagyon elégedettek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!