Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hirtelen változás? (baba)
Miért vagy annyira biztos abba, hogy emiatt volt épp bunkó?:S lehet az is, hogy más miatt volt ideges, és véletlenül válaszolt így.. nem szép dolog, de megesik az ilyen. Amint tudsz beszélj vele, hisz nem csak rólatok van szó, hanem a kisgyerekről is. Hiszen ő már egy élőlény, akármilyen fejletlen állapotban is van még!
Sok sikert kívánok nektek!:)
Valószínűleg megijedt :) Belegondolt, hogy mivel jár egy baba (anyagiak, sírás stbstb) és egyszerűen megijedt. Szerintem túl fog lépni rajta egy-két napon belül, amint felfogja, hogy ez milyen jó dolog. Addig ne erőltesd a témát, pár napot még kibírsz.
Egyébként gratulálok! :)
ebben semmi furcsa nincs,lehet csak rossz napja volt. megjegyzem szerintem is van időtök még a neven gondolkodni. a férfiak többsége meg amúgy sem az a fajta,hogy örüljünk egész nap. örül ő, láttad előző nap, de meg kell értened őt is, ezentúl belép 1 harmadik fél is a családba, és ha te nem dolgozol neki kell majd megteremtenie az anyagi biztonságot, és ez nagy felelősség, komolyodik ennyi az egész.
az én férjem sem sírt velem örömömben amikor meghallottam a baba szívének dobogását, nem tudta hova tenni,azt hitte ez csak női hiszti.. :) de amióta megszületett, nagy a szerelem baba és apa között :))
gratulálok! egészséget és kellemes babavárást!
hagyjad, egyszerű a válasz:férfi. majd ha átgondolta, megy ő magától hozzátok
neki ez a dolog nem olyan természetes,mint nekünk nőknek. legalábbis a legtöbbjük,azt hiszi nem lesz több szex, meg buli :) aztán majd rájönnek,hogy igen :-) /utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!