Kislányom bokacsontja nagyon befelé bukik, így az ortopédus éjszakai sínt írt fel Neki. Akinek a babája kapott ilyen vagy hasonló korrigációt mennyit kellett használni, hogy javulás/változás érdemleges legyen? Hogy viselte a baba?
Elnezest mindenkitol, hogy eddig nem reagaltam, de nem voltam internet kozelben.
Koszonom mindenkinek a valaszokat.
Kedves utolso, most kicsit megremitettel, mert nekunk 90 ezer ft lesz a sin, mert nincs biztositasunk csak angliaban.....
kedden megyunk meretvetelre a korhazba.....
egyik baratunk ma jott haza angliabol latogatoba es a ferjem elkuldte az iratainkat (a lanyunk szuletesi anyakonyvi kivonatat stb), hogy probaljunk TB kartyat csinaltatni (magyar allamplogar a lanyunk es jar neki a TB kartya csak nem tudom, hogy mennyi ido alatt lenne kesz)......
Minden nap tornaztatom es heti 3-4 alkalommal jarunk gyogytornaszhoz, mert szuletesekor oxigen hianyos lett amit nem vettek eszre es amikor haza jottunk latogatoba el vittem egy orvoshoz, mert ugy gondoltam, hogy nem normalis, hogy meg nem maszik 10.5 honaposan.
meg egyszer koszonom a biztato szavakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!