Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjátsszam? Legyek "kirakati baba"?
Van egy srác aki abba a konditerembe jár, ahol dolgozom. 38 éves, én 22L vagyok. Szoktunk beszélgetni, teljesen normális, kedves, humoros, szóval nagyon jó pasi és nekem nagyon bejön. Párszor megvárt zárás után és hazavitt, ha esett az eső és elmentünk pénteken egyet pizzázni is. Tudom, hogy van felesége és azt is, hogy most válnak. Nem történt semmi, pizzáztunk, sétáltunk és beszélgettünk. Tegnap megint jött edzeni, mondta, hogy zárás után szeretne velem megint találkozni, visszajön értem. A lényeg, elmondta, hogy nem akar hülyíteni, most válik és van egy barátnője, aki amúgy férjes asszony. Nem szeretné, ha kompromittálva lenne a nő, ezért arra kért, hogy amíg le nem zajlik a válása, lennék-e a "barátnője" de csak látszatra. Kőgazdag családról van szó, elég ismertek a városban. Én úgyis elhúzok Angliába júniusban, addigra neki lezajlik a válása meg egyébként is én nem "helybeli" vagyok, ha köpködnek is majd, hogy meghülyült egy "fruskáért", én nyugodtan elviselhetem, hiszen diploma után elmegyek a városból. Semmi intimitást nem akar tőlem, csak azt, hogy menjünk el látványosan ide-oda, moziba, vacsorázni, vásárolni és fél évig ne létesítsek kapcsolatot senkivel. Illetve, hogy párszor látványosan otthagyná éjszakára az albérlet előtt az autóját, mintha velem lenne.
Szerintetek megjátsszam a dolgot, belemenjek? Ma este kell válaszolnom.
??? :) Na, akkor bővebben is kifejtenéd? Nem akarom belelovalni magam a dologba, de én is el bírnám viselni... Hogy volt nálatok?
Megyek, közben megszárítom a hajam.... De visszanézek, hátha írsz. :)
8-ra jön értem/hozzám. :D
Kedves Utolsó! Te is úgy kezdted "kirakati baba"-ként, hogy volt közben a nején kívül más valakije is?
Tegnap találkoztunk, elmentünk kajálni, majd még egy fél órát beszélgettünk a ház előtt a kocsiban. A végén megköszönte a szép estét, bekísért a kapuig és két puszival váltunk el.
Köszi a választ! Bejárónő - nő, aki csak úgy bejárkál hozzá... :D :D
Volt a héten második "randi" is. Nagyon jól éreztem magam, azt mondta, hogy ő is. Tegnap kézen fogva sétáltunk a hóesésben, tiszta romantikus volt. Plázáztunk, karácsonyi ajándékokat nézegettünk, bemutatott egyik haverjának... Minden tuti, kivéve hogy full szerelmes - nem belém. :(
Ma van a harmadik randink, hazautazott a lakótársam, szóval miénk a terep. Legalább is látszatra. Látványosan itt parkol az autója a ház előtt - ő meg elment a barátnőjével. Vett nekem egy új mobilt, az a "szolgálati telefon", ha gond van, azonnal hívjam, azt a számot mindenképp felveszi. Amúgy olyan aranyos volt tegnap! Mondta, hogy ha bármikor is rosszul érezném magam, csak szóljak, mert akkor "szakít velem". És az az aranyos kópés, kisfiús mosoly, ahogy ezt mondta meg azok a nagy szemek, ahogy rámnézett: "Nem akarlak bántani!"
Még ha illúzió ez az egész "együttjárás", akkor is jó érzés....
Hát igen. Nálunk az volt a "szerencse", hogy párhuzamosan zajlottak a dolgok. Csak néztünk, hogy mi van, mi történik.
Tereltünk 3 alkalommal, a negyedik randi volt.
Haverjával jól elvoltatok? Az már jó, ha ez van...
Szia!
Köszönöm, hogy írtál!
Jól elvoltunk a haverjával. Igaz inkább ők beszéltek, de még hallgatni is öröm volt.
Tegnap megint plázáztunk. Elmentünk a kedvenc cipőboltom előtt és megnézte velem a kirakatot. :) Egy pasi, akivel lehet nézelődni. :) Felsóhajtottam, hogy ott a szerelmem - egy csizma, amiről már nagyon régen álmodozom. Mondta, hogy miért nem veszem meg. Mire én : "Tudod, én ennyi pénzért majdnem egy hónapig dolgozom." Erre becipelt és "kényszerített", hogy próbáljam fel. Nem akartam elfogadni az ajánlatát, de megfenyegetett, hogy vagy felpróbálom, vagy holnap visszajön és saccra megveszi.... :)
Nevettünk, hogy akkor ez lesz a szolgálati csizmám. :) Megjegyezte, hogy akkor ehhez kell munkaruha is.
Olyan kellemetlen volt, hogy vásárol nekem, ugyanakkor mit tagadjam - nagyon jól esik. És nem a pénz a lényeg, hanem az elv, hogy foglalkozik velem, törődik azzal, mi a jó nekem. Még egy "rendes" kapcsolatban sem kaptam ennyi figyelmet soha....
Még mozizni is beültünk, pedig ott aztán sötét van és nem látja senki...
Nagyon nagyon jó volt. Éjjel persze megint itt állt a kocsija - nélküle....
Szia!
Nagyon szeretném, ha Neked is összejönne. Szerintem csak türelem kell hozzá.
Az alapok nálatok is megvannak, a lényeg, hogy lassan építkezz, néha pedig egyáltalán ne.
Szerintem a férjes nő hamarosan megpróbál keresztbe tenni, minden nő ezt tenné, legyél megértő és ajánld fel, hogy kilépsz, nem akarsz zavarni. Nem fogj hagyni, az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!