Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy
nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni?
Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy 17 hónapos gyermekünk akit imád sokat foglalkozik vele ha itthon van. A terhességem közepe óta a kapcsolatunk már inkább egymás mellett élés :/. Alig beszélgetünk ha próbálom szóba hozni a témát egyszerűen kimegy a szobából :(. Semmi intimitás nincs már köztünk. Sehova se megyünk együtt... nincs közös program. Ha elszeretnék vele menni bhova azt mondja ,,menyj nélkülem". Nagyon magamba fordúltam hogy nem tudok javítani a helyzeten. ő egyedül sokat jár el, sokszor csak éjjel jön haza. nem mondja hogy hova éas kivel. ha rákérdezek vitatkozni kezd, mintha titkolna vmit. Olyan dolgokat vág a fejemhez hogy ,,nem tartozik beszámolóval", meg hogy ,,ha mégegyszer szóvá teszem nem áll jót magáért" ettöl nagyon megikedtem és ezek miatt nem tudok úgy ránézni mit régen :/kb 2 hónapja a kollégája megkért rajta keresztül hogy segítsek neki... Azóta sokat beszélgetünk a kollégájával... nem találkoztunk csak fb.n, viber, telefon stb... már már közelebb érzem magamhoz mit a férjemet.Tegnap kicsit másképp állt hozzám, kitért arra hogy ha nem lennék házas akkor biztos közelebb lennénk már egymáshoz. Tereltem a beszélgetést de őszintén szólva tetszett hogy ezt mondta, mert nagyon szimpatikus. Tudom hogy nem a legszebb dolog de elgondolkoztam hogy talán jobb lenne ha nem ,,szenvednék" tovább a. férjemmel. Nem látok esélyt a javulásra. Nem a kollégájával szeretnék kikezdeni, nem azért mennék szét a férjemtöl (mondjuk nem tartom kizártnaj hogy alakulna vmi) Csak úgymond felnyitotta a szememet hogy talán tovább kéne lépnen mert ez igy nekem egyátalán nem jó, és lenne esélyem a boldogságra..nem vagyok boldog a férjem mellett. Csak a gyerek miatt nagyon nehéz meghozni egy ilyen lépést. Ti hogy döntenétek? ÉLjek a férjemmel a pici miatt? Vagy próbáljak boldog lenni? Sajnos a kettő egyszerre lehetetlen :/
Kokoszak okoskodik osszevissza, empatia nincs benne semmennyi sem! Multkor azt irta, hogy o egy kisgyermekes fiatalasszony :D
2014. ápr. 30. 12:33
42/75 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy nem is hazudik, csak 8 évesen ment férjhez (nősült) transszexuálisként? :D
2014. ápr. 30. 12:35
43/75 A kérdező kommentje:
Kokoszak: értem hogy mit akarsz ezzel mondani hogy vigyázzak. Nem fogok se vele se senkivel csak úgy összegabalyodni... nem ez a célom. nem miatta gondolkoztam el ezen. a kapcsolatunk a férjemmel régóta csak romlik... vele 2 hónapja beszélgetek. Nem az volt hogy elkezdtem vele beszélni és ez a házasság róvására ment. Már ilyen helyzetben voltam amikor megismertem... de nem akarok tölle semmit. Szimpatikus mint ember. ennyi.
2014. ápr. 30. 12:36
44/75 anonim válasza:
#22 Kokoszak
Te is válaszoltál már a saját kérdésedre másik névvel :D
2014. ápr. 30. 12:36
45/75 anonim válasza:
Megmondom mi a viselkedésének az oka. Érzi hogy sokkal kiszolgáltatottabb vagy azzal, hogy már gyerekes vagy, nincs munkád, mert otthon vagy gyerekkel, ezért eltartott is vagy, pláne ha még pár kilót fel is szedtél, gyerekszüléskor megpattant pár ér, stb...
Jellemes férfi ilyennel nem élne vissza, még azt is megérti, hogy nők jelentős részét ilyenkor egy kicsit a biológia programja is befolyásolja, gyerekkel való túlzott törődés miatt férjét sokszor hanyagolja.
2014. ápr. 30. 12:37
46/75 anonim válasza:
40: :D
Kokoszak okoskodik osszevissza, empatia nincs benne semmennyi sem! Multkor azt irta, hogy o egy kisgyermekes fiatalasszony :D
Belinkelnéd a kérdést. Alaptalan vádaskodás tudod milyen jellemre utal?
2014. ápr. 30. 12:37
47/75 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a keresőt. Attól, hogy itt nem írod ki a kérdésnél a neved, attól még a kereső kidobja.
Érdekes, más is észrevette már a trükkjeidet. Itt is írták, Mustafa is, és még többen.
És kérlek ne küldözgess szerelmes leveleket. Nagyon sejtelmes, de kár a gőzért.
2014. ápr. 30. 12:38
48/75 anonim válasza:
Kokoszak, nagyon ügyesen próbálod terelni a figyelmet rólad Mustafára.
Nem tudom miből gondoltad, hogy érdekel, hogy ki ő, mivel csak egyetlen kommentjére hivatkoztam.
De ha téged így izgat az ő kiléte, akkor irogass neki!
(Elnézést az OFF-ért, de Kokoszak üldöz a privijeivel.)
2014. ápr. 30. 12:43
49/75 A kérdező kommentje:
Ma 12:37
A kiszolgáltatottságban lehet valami. Nem híztam el... szerencsére hamar visszafogytam a terhesség elötti alakomra. az igaz hogy sok időt vagyok a picivel... de próbáltam mindig rá is figyelni. ha aludt a pici odaültem mellé és próbáltam beszélgetni. de ő nem akart... inkább kiment... mostmár szinte minden nap éjjel jár haza. így nem is lehet vele beszélni.
2014. ápr. 30. 12:43
50/75 anonim válasza:
48-as, üldözzön téged a mustafa33, azaz te saját magadat!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!