Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérlek adjatok tanácsot....

Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 17 hónapos gyermekünk akit imád sokat foglalkozik vele ha itthon van. A terhességem közepe óta a kapcsolatunk már inkább egymás mellett élés :/. Alig beszélgetünk ha próbálom szóba hozni a témát egyszerűen kimegy a szobából :(. Semmi intimitás nincs már köztünk. Sehova se megyünk együtt... nincs közös program. Ha elszeretnék vele menni bhova azt mondja ,,menyj nélkülem". Nagyon magamba fordúltam hogy nem tudok javítani a helyzeten. ő egyedül sokat jár el, sokszor csak éjjel jön haza. nem mondja hogy hova éas kivel. ha rákérdezek vitatkozni kezd, mintha titkolna vmit. Olyan dolgokat vág a fejemhez hogy ,,nem tartozik beszámolóval", meg hogy ,,ha mégegyszer szóvá teszem nem áll jót magáért" ettöl nagyon megikedtem és ezek miatt nem tudok úgy ránézni mit régen :/kb 2 hónapja a kollégája megkért rajta keresztül hogy segítsek neki... Azóta sokat beszélgetünk a kollégájával... nem találkoztunk csak fb.n, viber, telefon stb... már már közelebb érzem magamhoz mit a férjemet.Tegnap kicsit másképp állt hozzám, kitért arra hogy ha nem lennék házas akkor biztos közelebb lennénk már egymáshoz. Tereltem a beszélgetést de őszintén szólva tetszett hogy ezt mondta, mert nagyon szimpatikus. Tudom hogy nem a legszebb dolog de elgondolkoztam hogy talán jobb lenne ha nem ,,szenvednék" tovább a. férjemmel. Nem látok esélyt a javulásra. Nem a kollégájával szeretnék kikezdeni, nem azért mennék szét a férjemtöl (mondjuk nem tartom kizártnaj hogy alakulna vmi) Csak úgymond felnyitotta a szememet hogy talán tovább kéne lépnen mert ez igy nekem egyátalán nem jó, és lenne esélyem a boldogságra..nem vagyok boldog a férjem mellett. Csak a gyerek miatt nagyon nehéz meghozni egy ilyen lépést. Ti hogy döntenétek? ÉLjek a férjemmel a pici miatt? Vagy próbáljak boldog lenni? Sajnos a kettő egyszerre lehetetlen :/
2014. ápr. 30. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
0%
Tudod én nem számolom a %-ot. Ismered a mondást, "senkit semmivel nem tudsz jobban megsérteni, mint ha az igazságot mondod neki" látod a pontozást? Tehát betaláltam megint!!!
2014. ápr. 30. 12:13
 32/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szex,és eljárkál úgy,hogy azt sem tudod,hova akkor szerintem megcsal.Ha veled nem szexel,akkor mással.
2014. ápr. 30. 12:14
 33/75 anonim válasza:

azért a férj álláspontját nem ismerjük,

Én pár éve rákényszerültem hogy németországban dolgozzak másfél évet a feleségem itthon maradt a párhónapos babánkal. Hazajárni csak mádfélhavonta tudtam akkor is 2-3napra. Ünnepek alatt is dolgozni kellett. Miután hazajöttem akkor szembesültem azzal hogy már fél éve kezdett csetelni az egyik barátnője volt férjével. Állítólag elhanyagolva érezte magát nem törödtem vele eleget. Az nem számított hogy minden pénzt hazaküldtem, kint munkásszállón laktam (3-4es egy szobában) napi 10órát dolgoztam kint elég rossz körülmények közt. Persze jött a lovag új passatal, komoly fizetéssel, iphone ajándékba stb. Erről ennyit

2014. ápr. 30. 12:15
 34/75 anonim ***** válasza:
33, ossze sem hasonlithato a te torteneted a kerdezo tortenetevel.
2014. ápr. 30. 12:17
 35/75 A kérdező kommentje:
Kokoszak: először is tisztázzuk. nem a ,,választottam"! Hidd el nem az a tervem hogy pikk pakk vki nyakába ugrok... és igen valaki megértő volt... vannak ilyen emberek.
2014. ápr. 30. 12:18
 36/75 anonim ***** válasza:
4%
Hidd el én nem bántani akarlak, még ha ez neked nehezen hihető is. Csak az ilyen "megértő emberekkel" vigyázz, nagy csalódástól mentheted meg magad. Kívánom, hogy mindenki megelégedésére forduljon életetek.
2014. ápr. 30. 12:25
 37/75 A kérdező kommentje:
Kedves 33-as válaszoló. részben igazad van hogy a férjem álláspontját nem ismered. nem tudom hogy mi az oka a viselkedésének mert semmit se mond. elkezdett eljárni itthonról, nem tettem szóvá neki de lassan minden napos hogy elmegy úgy hogy hozzám se szól. ha megérdezem hol volt vagy hogy hogy érezte magát este támadólag válaszol hogy semmi közöm hozzá. a kollégájával kb 2 hónapja beszélgetek akkor már ilyen vog. házasságunk. nem e miatt romlott meg...
2014. ápr. 30. 12:26
 38/75 anonim ***** válasza:
100%
Az a legszomorubb ha azt mondja h semmi kozod ahhoz h o hova megy meg nem tarozik beszamoloval... de igen is tartozik van egy kozos gyereket akik nevelnetek kellene kozosen.Mi van ha ejjel beteg lesz o meg oda csavarog azt se tudod hol van egy apanak azert ennel felelosegteljesebbnek kellene lenni.Azt kellene kideiriteni h miert van ez az elhidegules.Te kezdemenyezed a szexet? Vagy mi valtozott a terhesseged alatt? Valami biztos h igy alakult az eletetek? Es ha te mennel el egy este a baratnoiddel es hajnalban ernel haza arra mit reagalna? En biztos ezt csinalnam csak h lassam szamitok e neki valamit.Ha nem akkor vege sajnos... sajnos a gyerek miatt mert neki kellene a ket szulo!
2014. ápr. 30. 12:28
 39/75 anonim ***** válasza:
35%

Tudod én férfi vagyok, csak ezen az oldalon a velem vitatkozók több mint fele nőnek nevez. Egy csalódott fiatalasszony, könnyű préda lehet a jószívű, megértő férfiaknak, hiddel sokan hajtanak erre. TTermészetesen nem állítom, hogy a Te ismerősöd is közéjük tartozik.

Szép napot!

2014. ápr. 30. 12:29
 40/75 anonim ***** válasza:
100%

Kokoszak 32 éve élsz házasságban????

Nemrég még azt kérdezted, hogy az interneten összejöttél valakivel, és nem tudod, hogy hogyan nyerd el a bizalmát!

2014. ápr. 30. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!