Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérlek adjatok tanácsot....

Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 17 hónapos gyermekünk akit imád sokat foglalkozik vele ha itthon van. A terhességem közepe óta a kapcsolatunk már inkább egymás mellett élés :/. Alig beszélgetünk ha próbálom szóba hozni a témát egyszerűen kimegy a szobából :(. Semmi intimitás nincs már köztünk. Sehova se megyünk együtt... nincs közös program. Ha elszeretnék vele menni bhova azt mondja ,,menyj nélkülem". Nagyon magamba fordúltam hogy nem tudok javítani a helyzeten. ő egyedül sokat jár el, sokszor csak éjjel jön haza. nem mondja hogy hova éas kivel. ha rákérdezek vitatkozni kezd, mintha titkolna vmit. Olyan dolgokat vág a fejemhez hogy ,,nem tartozik beszámolóval", meg hogy ,,ha mégegyszer szóvá teszem nem áll jót magáért" ettöl nagyon megikedtem és ezek miatt nem tudok úgy ránézni mit régen :/kb 2 hónapja a kollégája megkért rajta keresztül hogy segítsek neki... Azóta sokat beszélgetünk a kollégájával... nem találkoztunk csak fb.n, viber, telefon stb... már már közelebb érzem magamhoz mit a férjemet.Tegnap kicsit másképp állt hozzám, kitért arra hogy ha nem lennék házas akkor biztos közelebb lennénk már egymáshoz. Tereltem a beszélgetést de őszintén szólva tetszett hogy ezt mondta, mert nagyon szimpatikus. Tudom hogy nem a legszebb dolog de elgondolkoztam hogy talán jobb lenne ha nem ,,szenvednék" tovább a. férjemmel. Nem látok esélyt a javulásra. Nem a kollégájával szeretnék kikezdeni, nem azért mennék szét a férjemtöl (mondjuk nem tartom kizártnaj hogy alakulna vmi) Csak úgymond felnyitotta a szememet hogy talán tovább kéne lépnen mert ez igy nekem egyátalán nem jó, és lenne esélyem a boldogságra..nem vagyok boldog a férjem mellett. Csak a gyerek miatt nagyon nehéz meghozni egy ilyen lépést. Ti hogy döntenétek? ÉLjek a férjemmel a pici miatt? Vagy próbáljak boldog lenni? Sajnos a kettő egyszerre lehetetlen :/
2014. ápr. 30. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:
Annyiban változtam hogy már nem akarok mindent megtenni jogy javuljon. sokáig csak én küzdöttem a kapcsolatért... de kezdek ebbe belefáradni mert nem látok h javulna a helyzet
2014. ápr. 30. 11:56
 22/75 anonim ***** válasza:
0%
Milyen érdekes, hogy ezekben a történetekben, miután a férj, apa egyoldaluan elítélésre kerül, mindig felbukkan egy megértő jótét lélek férfi. Nem majd, egyszer hanem AZONNAL!!!
2014. ápr. 30. 11:56
 23/75 anonim ***** válasza:
1%
Remélem nem meme22 vagy!
2014. ápr. 30. 11:57
 24/75 anonim ***** válasza:
95%

Feleségem néha szokta mondani, ha csak egy kicsit is próbálnám hülyére venni, akkor kidobna mint macskát sz..rni. Igaza van. Mai önérzetes nő már nem engedheti meg magának azt, hogy férfi lekezelje. Az a nő aki ebbe egyszer belemegy, utána már mindig tűrni lesz kénytelen.

Kérdezd meg tőle, hogy kellesz-e neki, ha igen akkor vannak elvárásaid (tiszteljen, becsüljön), ha viszont nem, akkor nincs értelme annak, hogy egymás idejét raboljátok, első lépésben költözzetek külön, hogy mindkettőtök szabadon élhessen. Persze ha a válasza az hogy nem, vagy nem tudom, vagy még gondolkodnom kell, akkor tényleg költözz is el.

2014. ápr. 30. 11:58
 25/75 anonim ***** válasza:
0%
Költözz a választottadhoz, vagy egészben, gyerekkel már nem is kellesz neki annyira?
2014. ápr. 30. 12:00
 26/75 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező én nem bántani akarlak mielőtt valaki félreérteni, de nem lehet hogy a te hozzáállásod változott. Hogy még mindig azt a nagy lángolást várnád el? Nem lehet hogy te is kicsit "belekényelmesedtél" ebbe a kapcsolatba. Viszonylag kis babátok van még, mióta éltek együtt? Nem lehet hogy párod ugyanolyan, mint eddig csak te untál rá a kapcsolatra? Mi az hogy egymás mellett élés én ezt sem értem? Én is értelmezhetem úgy a kapcsolatunkat ha azt nézem, hogy ő reggel elmegy dolgozni én itthon takarítok, főzök stb. Ő hazajön kajál, fáradt, lefekszik aludni és kb enyi, mintha lakótársak lennénk. De nézhetem úgy is, hogy mennyire szeretem, hogy miattunk jár el dolgozni, hogy legyen miből vásárolni hogy tudjak főzni. Hogy nézem milyen édesen alszik el egy fáradt nap után. Lehet nem kommunikálunk sokat, mostanában a szex is alig van de tudjuk mind2-en hogy szeretjük egymást és ennyi elég. Ha néha van szex az viszont ugyanolyan jó, mint a kapcsolat elején. Kíváncsi lennék, ha változtatnál először is te magadon, ha mondjuk este fürdés után ráugranál párodra mindenféle szó nélkül akkor lerúgna-e magáról. Ha igen akkor menjen a pébe, de egy kapcsolatba mindig 2 fél van...
2014. ápr. 30. 12:01
 27/75 anonim ***** válasza:
100%

Én leültetném,és megmondanám,hogy vagy megbeszéljük,és megpróbálunk változtatni együtt vagy elválunk.

Mert lehet azt gondolja a férjed,hogy úgysem válnál el,lehet nem vesz komolyan.

Hidd el,voltam ilyen helyzetben,rengeteget akartam megbeszélni,de a sok veszekedés hatására elértem azt,hogy teljesen bezárkózott,és később már el is utasította,hogy bármit megbeszéljünk.

Aztán egyszer a sarkamra álltam,és elkezdtem összepakolni a cuccait.Rögtön leült megbeszéltük,azóta nincs eljárkálás és kommunkikálunk néha kevesebb sikerrel,de azért többel mint anno.Szexel nem volt gondunk.

Semmiképpen ne dönts hirtelen,bárhogy is alakul nagyon jól rágd át,de a gyerek érdekében csak akkor lépjetek le,ha már tényleg 100%-ig menthetetlen.

2014. ápr. 30. 12:02
 28/75 anonim ***** válasza:
86%

Kokoszak fejezd már be a hülyeségeidet! Miért kötözködsz állandóan? Mindig minden válasznál csak a rosszindulat fröcsög belőled.

És most sincs igazad, még ha egymillió választ írsz is. Nem csinált semmit szerencsétlen nő, amiért ilyen stílusban kellene vele beszélned. Tanácsot kért, de te nem tanácsot adsz, hanem ítélkezel. Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket :(

2014. ápr. 30. 12:05
 29/75 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező látom döntöttél. Neked már más kell! De akkor minek a mese, az önámítás, aki személyesen ismer úgy is kialakítja rólad a véleményét. Itt meg senki sem tudja ki vagy valójában. Tudod, csak meg ne bánd!
2014. ápr. 30. 12:07
 30/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. az egymás mellett élést arra értettem hogy nem komunkikálunk, szex egyátalán nincs. Igen reggel elmegy doldozni, délutána hazajön stb... ezt meg is értem, fáradt sok probléma a munkahelyen. De a szabadsága alatt és hétvégéken sincs változás. Próbálok beszélgetni rám se néz kimegy... elmegy otthonról... lehet hogy igazad van hogy én is belefásultam... de szerintem nem a kapcsolatba hanem a komunikáció hiányába. Abba hogy nem tudunk beszélni... inkább eljár itthonról azt se tudom hova megy... éjjel ér haza. nem kérdezhetem h milyen volt a napja, az estélye mert ,,nem tartozik beszámolóval"
2014. ápr. 30. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!