Kérlek adjatok tanácsot. Kitartsak-e a férjem mellett egy nem működő házasságban vag próbáljak tovább lépni? Többi lent.
Feleségem néha szokta mondani, ha csak egy kicsit is próbálnám hülyére venni, akkor kidobna mint macskát sz..rni. Igaza van. Mai önérzetes nő már nem engedheti meg magának azt, hogy férfi lekezelje. Az a nő aki ebbe egyszer belemegy, utána már mindig tűrni lesz kénytelen.
Kérdezd meg tőle, hogy kellesz-e neki, ha igen akkor vannak elvárásaid (tiszteljen, becsüljön), ha viszont nem, akkor nincs értelme annak, hogy egymás idejét raboljátok, első lépésben költözzetek külön, hogy mindkettőtök szabadon élhessen. Persze ha a válasza az hogy nem, vagy nem tudom, vagy még gondolkodnom kell, akkor tényleg költözz is el.
Én leültetném,és megmondanám,hogy vagy megbeszéljük,és megpróbálunk változtatni együtt vagy elválunk.
Mert lehet azt gondolja a férjed,hogy úgysem válnál el,lehet nem vesz komolyan.
Hidd el,voltam ilyen helyzetben,rengeteget akartam megbeszélni,de a sok veszekedés hatására elértem azt,hogy teljesen bezárkózott,és később már el is utasította,hogy bármit megbeszéljünk.
Aztán egyszer a sarkamra álltam,és elkezdtem összepakolni a cuccait.Rögtön leült megbeszéltük,azóta nincs eljárkálás és kommunkikálunk néha kevesebb sikerrel,de azért többel mint anno.Szexel nem volt gondunk.
Semmiképpen ne dönts hirtelen,bárhogy is alakul nagyon jól rágd át,de a gyerek érdekében csak akkor lépjetek le,ha már tényleg 100%-ig menthetetlen.
Kokoszak fejezd már be a hülyeségeidet! Miért kötözködsz állandóan? Mindig minden válasznál csak a rosszindulat fröcsög belőled.
És most sincs igazad, még ha egymillió választ írsz is. Nem csinált semmit szerencsétlen nő, amiért ilyen stílusban kellene vele beszélned. Tanácsot kért, de te nem tanácsot adsz, hanem ítélkezel. Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!