Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodhoz írd oda a végzettségedet és a jelenlegi munkádat is!
2014. ápr. 21. 07:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/141 anonim ***** válasza:
25%
"Azért kell egy diploma" Dísznek a polcra, mi? Meg hogy vállon veregethesd magad minden nap, hogy el tudtad végezni, de dolgozni abban a szakmában, na az már fáj.
2014. ápr. 21. 14:27
 82/141 anonim ***** válasza:
29%

Nam azert hanem mert egy alapot ad. S megköveteli a környezet.Én sem szivesen vagyok nem diplomasok tarsasagaban.

Pl nézd meg Katalin hercegnő fogja hasznalni a diplomajat? Nem, de Vilmos nem vett volna el egy takaritónőt vagy egy bolti eladót netan egy érettségis titkarnőt sem.a diploma alap bizonyos körökben.

2014. ápr. 21. 14:35
 83/141 anonim ***** válasza:
6%
Bizonyos körökben? Egy főállású anya milyen körökben mozog, ami megköveteli a diplomát?
2014. ápr. 21. 14:37
 84/141 anonim ***** válasza:
77%
Hátbplma férje orvos vagy ügyvéd és csak diplomás körökben mozog. Nem tudom nálunk pl ciki lenne sztem mondani a tarsasagban hogy ha csak érettségim lenne.
2014. ápr. 21. 14:39
 85/141 anonim ***** válasza:
16%
Igazad van, tényleg ciki orvos/ügyvéd férj mellett nem diplomásnak lenni. De akkor teljes önköltségen fizesd a tanulásod, ha már úgysem fogsz dolgozni, és adót fizetni.
2014. ápr. 21. 14:40
 86/141 A kérdező kommentje:

Utolsó!

A legmagasabb körökben is, ha pl a fêrj kórházigazgató, vagy hasonló, magas beosztású szemêly. Miért gondolod, hogy egy háztartásbeli csak egy "nyócátalánost" végzett nő lehet és csak a háztartás érdekli?

2014. ápr. 21. 14:41
 87/141 anonim ***** válasza:
14%
Azért, mert úri szórakozás államin elvégezni, tehát az adófizetők pénzén elvégezni egy egyetemet, amiből aztán az állam semmit nem fog látni, mert nem fog a delikvens dolgozni és adót fizetni. Ha akar, menjen olyan szakra, ami csak megtetszik neki, de akkor saját zsebből! A felsőoktatás NEM JÓTÉKONYSÁGI INTÉZMÉNY HANEM BEFEKTETÉS A JÖVŐ MUNKAVÁLLALÓIBA!
2014. ápr. 21. 14:47
 88/141 A kérdező kommentje:
Nézd utolsó, nem tudom ez hogy kapcsolódik ahhoz, hogy valaki akar e háztartásbeli lenni, vagy sem. Ennyi erővel inkább haragudhatnál arra, aki gyesre szül/aki külföldre megy a diploma megszerzése után.....
2014. ápr. 21. 14:53
 89/141 anonim ***** válasza:
10%
A Gyest még meg tudom érteni, de azt, ha valaki utána évekig, évtizedekig pénzért végzi azt a munkát, amit itthon én teljesen ingyen, és a fizetségét az én zsebemből húzzák ki, de még a diplomáját is én fizessem ki, na azt már nem. De ha valaki csak azért tanul keményen, dolgozik, hogy anyagilag független legyen, aztán otthon marad, hogy kiszolgáltassa magát a férje kénye-kedvének, az is hülye, nem is kicsit.
2014. ápr. 21. 14:59
 90/141 anonim ***** válasza:
89%
Pl én mikor még egyetemre jártam nem tudtam hogy nem fogok dolgozni, diploma utan mentem férjhez, általában nem 18 évesen házasodnak az emberek. Akkor még az volt az elképzelesem hogy dolgozom,de miutan a férjem elvett és megengedhetjük magunkat nem dolgozom.
2014. ápr. 21. 15:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!