Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodhoz írd oda a végzettségedet és a jelenlegi munkádat is!
2014. ápr. 21. 07:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/141 anonim ***** válasza:
91%

Lazán. Projektmenedzser, közgazdász egyetemi végzettséggel.

Bár tuti nem döglenék otthon egész nap, csak felmarkolnám a dellát, és mellette kiteljesíteném önmagam, fusizgatnék, stb.

2014. ápr. 21. 11:47
 62/141 anonim ***** válasza:
43%
Látom, valaki lepontozott. De ez a valóság, nem azért tartja fenn/támogatja az állam az egyetemeket, főiskolákat, hogy elmenj tanulni hobbiból, aztán meg ne is használd a diplomádat. Ti sz@rtok arra, hogy az aktív társadalom finanszírozta a tanulásotokat. Ha HTB-k akartok lenni, akkor végezzetek háztartási tanfolyamot, de ne vegyétek el a helyet attól, aki mondjuk akar is dolgozni a szakmájában. Ennyi.
2014. ápr. 21. 11:51
 63/141 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Szoftverüzemeltető. Jelenleg vállalkozó vagyok. 29/nő
2014. ápr. 21. 11:52
 64/141 anonim ***** válasza:
85%

Ne nevezzük htb-nek és akkor örömmel! Önmegvalósító, hivatásos naplopó, 7/24-ben nyaraló, világutazó... szívesen lennék! Olyan, aki nem a pénzért dolgozik, hanem hogy kipróbálhasson ezt azt. Bejárhatja a világot, megismerkedhet különböző kultúrákkal, emberekkel és nem csak ötévente egyszer jut el messzire, hanem szinte bármikor. És természetesen a párommal együtt tenném ezt szívesen.

Abban nem sok öröm van, ha egyedül gubbaszt otthon valaki, míg a párja/férje/barátja gürizik állónap.

Mondjuk azzal vitatkoznék, hogy otthon elbutul az ember. Én addig is folyamatosan képeztem magam, nem lettem egy fikarcnyival sem hülyébb, sőt.

Egyébként egyetem, közgazdász, pénzügyi, de "lottó 5-ösért" szívesen feladnám a "nyolctól négyezést" és inkább "csak" a befektetéseimből élnék (végül is az is munka).

2014. ápr. 21. 11:55
 65/141 anonim ***** válasza:
37%
De akkor minek jártatok egyetemre? Nem értem, magyarázza már el nekem valaki...
2014. ápr. 21. 11:56
 66/141 anonim ***** válasza:
14%
Nem pontozgatni kell, hanem hozzászólni, csókolom.
2014. ápr. 21. 11:57
 67/141 anonim ***** válasza:
31%
Egyetértek a 62-essel, ez az államnak egy befektetés, nem azért finanszírozza a diplomátokat, hogy nektek jó érzés legyen ránézni, hanem azért, hogy ebből később profitáljon. Márpedig abból, hogy mondjuk orvosi diplomával egész nap otthon törölgetitek a port nem nagyon tud profitálni. Én ezért limitálnám nagyon le az ilyen álképzések finanszírozását, mint kommunikáció, andragógia, nemzetközi tanulmányok, mert az ott végzettek többsége max elmegy egy multihoz számlát könyvelni, és minimális az, akit tényleg megérte oktatni.
2014. ápr. 21. 12:01
 68/141 anonim ***** válasza:
84%

65-ös!

Miért szerinted egy "lottó ötös" nyereményt ugyanúgy tud menedzselni egy semmilyen végzettségű, mint mondjuk egy közgazdász?

Na látod! Nem menne kárba a tudásom akkor se, ha csak a pénzemet terelgetném.

2014. ápr. 21. 12:01
 69/141 anonim ***** válasza:
87%

(68-hoz)

és természetesen a helyes befektetésekből az állam is profitál és visszanyeri a "belém fektetett pénzt".

(de csak álom, nincs elég tőkém, hogy kiszálljak az alkalmazotti létből)

2014. ápr. 21. 12:03
 70/141 anonim ***** válasza:
18%
Mennyi esélyed van megnyerni a lottó ötöst? Mennyire reális az, hogy valaha meg fogod nyerni? Bár az is igaz, hogy te most dolgozol, szóval jelenleg az aktív társadalom tagja vagy.
2014. ápr. 21. 12:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!