Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?
Lazán. Projektmenedzser, közgazdász egyetemi végzettséggel.
Bár tuti nem döglenék otthon egész nap, csak felmarkolnám a dellát, és mellette kiteljesíteném önmagam, fusizgatnék, stb.
Ne nevezzük htb-nek és akkor örömmel! Önmegvalósító, hivatásos naplopó, 7/24-ben nyaraló, világutazó... szívesen lennék! Olyan, aki nem a pénzért dolgozik, hanem hogy kipróbálhasson ezt azt. Bejárhatja a világot, megismerkedhet különböző kultúrákkal, emberekkel és nem csak ötévente egyszer jut el messzire, hanem szinte bármikor. És természetesen a párommal együtt tenném ezt szívesen.
Abban nem sok öröm van, ha egyedül gubbaszt otthon valaki, míg a párja/férje/barátja gürizik állónap.
Mondjuk azzal vitatkoznék, hogy otthon elbutul az ember. Én addig is folyamatosan képeztem magam, nem lettem egy fikarcnyival sem hülyébb, sőt.
Egyébként egyetem, közgazdász, pénzügyi, de "lottó 5-ösért" szívesen feladnám a "nyolctól négyezést" és inkább "csak" a befektetéseimből élnék (végül is az is munka).
65-ös!
Miért szerinted egy "lottó ötös" nyereményt ugyanúgy tud menedzselni egy semmilyen végzettségű, mint mondjuk egy közgazdász?
Na látod! Nem menne kárba a tudásom akkor se, ha csak a pénzemet terelgetném.
(68-hoz)
és természetesen a helyes befektetésekből az állam is profitál és visszanyeri a "belém fektetett pénzt".
(de csak álom, nincs elég tőkém, hogy kiszálljak az alkalmazotti létből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!