Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?
#25 úgy van, dobjuk be az iskolába a kölköt, majd az felneveli. Gratulálok.
?? mi van?? tankötelesség van, ha tetszik, ha nem, a gyerek du. 4 ig suliban van..nem is értem ezt a hozzászolást.
na ez a másik mondat, amit nem értek.. ennek a mondatnak mi az értelme??? irja már le a kommentelö mégegyszer, vesszökkel és helyesirási hiba nélkül.
Tankötelesség van miért vagy még otthon is tanitatód?
08:10-es: A 6-os vagyok! Szerintem el vagy tévedve!!
"#6! Nem a tétlenség csinálja ki az embert, vannak hobbik, lefoglaltság, hanem hogy képes nagyon elszakadni."
Nem, nem szakadok esl sehonnan, ugyanúgy vannak - külsö, nem családi - kapcsolatok továbbra is.
"Nincs hova fel- és kiöltözni vagy elenyészően ritkán."
Már miért ne lenne? Akár a bevásárláshoz is fel lehet öltözni rendesen, de attól, hoyg valaki háztartásbeli, még közel sem jelenti azt, hogy be van zárva a lakásba!
"Nincs miről beszélgetni a többivel - akikkel ugye nem is találkozol, mert nem bejárósként dolgozol - nincs, mert nem egy a fordulatszám, nem közös a probléma, nem egyeznek meg a napi, apró élmények, környezet."
Dehogynem, csak egyrészt nem a munkatársakkal beszélgetek, hanem olyan embekerekkel, akiknek ugyanza az érdeklödése, hobbija, mint nekem (ami a munkatársaknál gyakorlatilag alig volt meg), és vannak közös élme´nyek, csak ezek nem azt jelentik, hogy "nit mondott a fönök", "kivel csalja meg X a párját", stb.
"Idővel pecsétes melegítőalsóban végzed, elbutulva. Ha nem hiszed járj, azaz ülj utána."
NEM végzem pecsétes melegítöben (nincs is egyetlen egy sem) és annak ellenére, hogy több, mint 10 éve vagyok itthon, a mai napig itthonra is csinosan (NEM estélyi meg kosztüm!!) öltözöm, és rendzseresen sportolok is (NEM fitneszcenter), és még jelentleg is a 16 éves kori méreteim vannak négy gyerek után is.
Aki elbutul otthon, az akkor is ilyen lesz, ha dolgozik, csak a pecsétes melegítö a hétvégére marad a párja "örömére", meg az elhízás is annak a következménye, ha valaki elhanyagolja magát, söt sokaknak éppen az az igazolás saját magával szemben (meg másokkal is), hogy nincs ideje mozogni, azt eszik, ami gyorsan megvan, stb - pedig ezek csak kifogások.
36, erröl van szo!! ahogy irtam is, ha tetszik, ha nem, a gyerek 16 éves koráig iskolában van, du. 4ig.
de ez a mondat..vagy nem is tudom mi..teljesen értelmetlen volt:
Tankötelesség van miért vagy még otthon is tanitatód?
szavak vannak egymás mellé dobálva, értelme meg nulla...
Tankötelesség van, miért vagy még otthon, is tanitatód?
Tankötelesség van, miért vagy még otthon is tanitatód?
és ez a szo mi??? - tanitatód
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!