Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?
Nehéz kérdés... Szerintem lennék, de tuti találnék magamnak valami tartalmas hobbit, amiért ki lehet mozdulni a lakásból. Könnyű lehet belefásulni, ha az ember csak háztartási munkákat végez. Szerintem egy idő után elkezdenék valamit otthonról vállalkozni, csak szórakozásból is.
22/L védőnőhallgató/babamasszázs oktató :)
Nem szeretnék háztartásbéli lenni. Szeretek dolgozni, szeretem a saját pénzemet elkölteni, illetőleg anyukám mindig is az volt és nekem nagyon szörnyű volt mindig látni, hogy úgy kell pénzt tarhálnia felnőtt ember létére és megindokolni, hogy mire kell, mert nyilván az ember csak úgy nem ad a saját keresetéből... különben is teljesen alkalmatlan vagyok rá, nem sok házi munka van, amit szívesen elvégzek és jól is.
Fogorvostan hallgató vagyok.
nem, de szívesen lennék itthon, és foglalkoznék a hobbijaimmal (nem kizárólag a háztartással),a mostani munkámat is szívesen csinálnám itthonról. de sajnos nem lehet.
igazi háztartásbeli, akit a férje tart el, nem lennék szívesen, egész egyszerűen a függőség miatt. nem akarok függeni.
Nem, egyetemet végeztem, jelenleg megint tanulok.
Ha egyáltalán nem kellene pénzt keresnem, akkor is dolgoznék, nem 9-5-ig egy irodában, hanem alkotómunkát végeznék. A képzettségem is ezzel függ össze, örülnék, ha csak ezzel tudnék foglalkozni.
"Ebben az esetben is bejárnál teszem azt reggel nyolctól négyig dolgozni? "
Igen, én írtam azt, hogy ha lottón nyernék, akkor is dolgoznék valamit. Na jó, nem 8-4-ig, hanem mondjuk 10-4-ig.
Végzettségem idegenforgalmi szakmenedzser. Valójában nem dolgoztam a szakmámban soha. 13 évig irodavezető voltam.
Fél éve itthon vagyok háztartásbeliként, mert megszűnt az állásom. Keresek más munkát, de már nagyon unom a HTB szerepet.
Először jó volt, végre csináltam alapos nagytakarítást, átrendeztem a fiókokat, kidobtam ezeréves papírokat, stb stb. De már elegem van belőle, hogy nincs más tennivalóm.
Szóval 1-2 hónapig jó, utána már nem. Többre vágyom a suvickolásnál.
34N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!