Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodhoz írd oda a végzettségedet és a jelenlegi munkádat is!
2014. ápr. 21. 07:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/141 anonim ***** válasza:
70%

meme23....a kérdezö nem tudja törölni a válaszokat, csak a moderátorok.

én szivesen lennék háztartásbeli, régebben ugy gondoltam, hogy kizárt, mert szükségem van szakmai elismerésekre, hogy feljebb jussak, bizonyitsak magamnak stb.stb. mára eljutottam oda, hogy inkább nyugalomra van szükségem.

egyetem, grafikus

2014. ápr. 21. 09:14
 22/141 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nem azért tanultam majdnem 30 éves koromig.
2014. ápr. 21. 09:30
 23/141 anonim ***** válasza:
78%
30 vagyok, még most is tanulok, ahogy egész életemben tettem, de itthon vagyok a gyerekekkel,és élvezem. Nem azért tanulok, hogy minél magasabb posztot üssek meg a munkahelyemen, hanem mert ezzel tágul a látóköröm, jobban megismerem a világot és mert szeretek tanulni. De a halálos ágyamon nem az tesz majd boldoggá, hogy húúú, de menő állásom volt és sok pénzem, hanem azokra a boldog pillanatokra akarok emlékezni, amiket a családommal éltem át. Nekem ők az élet értelme és nem a jó fizu és magas beosztás. Mindenkit más éltet, én drágának találom az időm ahhoz, hogy elpocsékoljam, főleg, ha nem muszáj, és megtehetem, hogy itthon vagyok, amíg még kicsik, és szükségük van rám. Felnőttként úgy is a saját családjukkal élnek majd és néha látogatnak, ezek az évek vissza nem térő alkalmak az együttlétre.
2014. ápr. 21. 09:41
 24/141 anonim ***** válasza:
46%

Nem, nem azért tanulok már 15 éve, hogy utána évekig otthon üljek egy rakat nyávogós gyerekkel és, hogy főzzek.... Én ennél többre is képes vagyok, először a karrier!

23/L - egyetemista külföldön

2014. ápr. 21. 09:45
 25/141 anonim ***** válasza:
69%

Amíg kicsik oké utolsó hisz az állam fizeti a gyed-et is, de utána nem mindenki teheti meg. Én meg halálos ágyamon nem arra akarok emlékezni, hogy a férjem robottól, gyerek életéből szinte semmiből nem vette ki a részét, hogy én otthon lehessek.

Gyerekek iskolában az alatt úgysem lehet közös élményeket gyűjteni,úgyhogy. Ma már egész napos iskola van így 16 óráig úgyis ott van addig dolgozhat az anya is.

2014. ápr. 21. 09:46
 26/141 anonim ***** válasza:
81%

24, egyetemista külföldön :)

én kb. 30 éves koromig gondoltam ugy ahogy te, és 19 éves korom ota élek külföldön, mindkét diplomámat és a mester diplomámat is külföldön szereztem. ennek ellenére mostanra rájöttem, h nem érdekel a karrier, csak a nyugodt, kiegyensulyozott családiélet.

2014. ápr. 21. 09:49
 27/141 anonim ***** válasza:
68%

Igen.

Pénzügyi ügyintéző.

Sajnos ritka az, hogy valakinek a hobbija a munkája, én sem tartozom közéjük, ha tehetném, biztos ezer más dologgal foglalkoznék kötetlenül.

De nem is feltétlenül csak a háztartásbeliség lenne az egyetlen jó lehetőség, a lényeg, hogy olyasmivel foglalkozhassak, amit szeretek, egy családi vállalkozást is el tudnék képzelni, ha lenne hozzá tőke.

28/141 A kérdező kommentje:
Tehát úgy tűnik, a többségnek egyedül akkor elfogadható, ha kisgyermek van.
 29/141 anonim ***** válasza:
82%

Nem soha gyesen sem voltam nem tehettem meg szakmailag.

Egesz fiatal eveim vegigtanultam es 4gyereket szultem

Nem vagyok carrier orult de imadom a hivatasom

2 foiskola egy egyetem master in midwifery(drs)

2014. ápr. 21. 09:50
 30/141 anonim ***** válasza:
16%
#25 úgy van, dobjuk be az iskolába a kölköt, majd az felneveli. Gratulálok.
2014. ápr. 21. 09:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!