Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?
meme23....a kérdezö nem tudja törölni a válaszokat, csak a moderátorok.
én szivesen lennék háztartásbeli, régebben ugy gondoltam, hogy kizárt, mert szükségem van szakmai elismerésekre, hogy feljebb jussak, bizonyitsak magamnak stb.stb. mára eljutottam oda, hogy inkább nyugalomra van szükségem.
egyetem, grafikus
Nem, nem azért tanulok már 15 éve, hogy utána évekig otthon üljek egy rakat nyávogós gyerekkel és, hogy főzzek.... Én ennél többre is képes vagyok, először a karrier!
23/L - egyetemista külföldön
Amíg kicsik oké utolsó hisz az állam fizeti a gyed-et is, de utána nem mindenki teheti meg. Én meg halálos ágyamon nem arra akarok emlékezni, hogy a férjem robottól, gyerek életéből szinte semmiből nem vette ki a részét, hogy én otthon lehessek.
Gyerekek iskolában az alatt úgysem lehet közös élményeket gyűjteni,úgyhogy. Ma már egész napos iskola van így 16 óráig úgyis ott van addig dolgozhat az anya is.
24, egyetemista külföldön :)
én kb. 30 éves koromig gondoltam ugy ahogy te, és 19 éves korom ota élek külföldön, mindkét diplomámat és a mester diplomámat is külföldön szereztem. ennek ellenére mostanra rájöttem, h nem érdekel a karrier, csak a nyugodt, kiegyensulyozott családiélet.
Igen.
Pénzügyi ügyintéző.
Sajnos ritka az, hogy valakinek a hobbija a munkája, én sem tartozom közéjük, ha tehetném, biztos ezer más dologgal foglalkoznék kötetlenül.
De nem is feltétlenül csak a háztartásbeliség lenne az egyetlen jó lehetőség, a lényeg, hogy olyasmivel foglalkozhassak, amit szeretek, egy családi vállalkozást is el tudnék képzelni, ha lenne hozzá tőke.
Nem soha gyesen sem voltam nem tehettem meg szakmailag.
Egesz fiatal eveim vegigtanultam es 4gyereket szultem
Nem vagyok carrier orult de imadom a hivatasom
2 foiskola egy egyetem master in midwifery(drs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!