Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?
Miért ítélik el azt a nőt, aki a hagyományos családmodell híve?
Tehát aki ugy gondolja, hogy a férfi dolga az anyagiak előteremtése, a nőé pedig az otthonteremtés - házimunka, gyermeknevelés. Miért degradálják elnyomottnak, ha ő választotta ezt az êletformát és így boldog? Most is ugyanaz a véleményem. Nem írom le többsz9r.
13
Itt erről ( egyelőre) szó sem volt..
Nem. Akkor sem, ha pl. lottonyeremeny miatt nem is eltartott lennek. Akkor is keresnek valamit, pl.sajat ceg iranyitasa, barmi, pont azert,amit mas is irt elottem:az emberi kapcsolatok miatt.
Engem amugy a GYED idoszak boritott ki a legjobban, pedig volt am elfoglaltsagom boven. A legjobb pedig a 6 oras reszmunkaido.
40, penzugyes
Én nem töröltettem egy választ se, itt se voltam.
"Miért ítélik el azt a nőt, aki a hagyományos családmodell híve?
Tehát aki ugy gondolja, hogy a férfi dolga az anyagiak előteremtése, a nőé pedig az otthonteremtés - házimunka, gyermeknevelés. Miért degradálják elnyomottnak, ha ő választotta ezt az êletformát és így boldog? Most is ugyanaz a véleményem. Nem írom le többsz9r."
Ennek mi köze a kérdésemhez?
Most úgy vagyok vele, hogy igen, de ha ez hosszabb távra szólna, akkor hozzákezdenék valamihez, amit otthon is tudok csinálni, és van rá esély, hogy idővel foglalkozásszerűen tudnám végezni. Mert azért a házimunka hosszú távon biztosan nem elégítene ki, még ha most azt is gondolom, hogy jó lenne, ha kényelmesen lenne időm mindent megcsinálni itthon. De azért egy idő után biztosan kellene mellé valami, ami ezen túlmutat.
egyetemi végzettség, szakszolgálati titkár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!