Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodhoz írd oda a végzettségedet és a jelenlegi munkádat is!
2014. ápr. 21. 07:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/141 anonim ***** válasza:
57%
Igen (az vagyok jelenleg), mérnök vagyok, itthon a gyerekkel (és lesz még 1-2 baba a jövőben). Aztán ha ők már nagyok, újra munkába állok. De addig is, igen, a család az életem értelme, a közös kalandok és nem a munkám. Az csak egy opcionális hobbim. Amit most épp szüneteltetek.
2014. ápr. 21. 08:03
 12/141 anonim ***** válasza:
63%
#6! Nem a tétlenség csinálja ki az embert, vannak hobbik, lefoglaltság, hanem hogy képes nagyon elszakadni. Nincs hova fel- és kiöltözni vagy elenyészően ritkán. Nincs miről beszélgetni a többivel - akikkel ugye nem is találkozol, mert nem bejárósként dolgozol - nincs, mert nem egy a fordulatszám, nem közös a probléma, nem egyeznek meg a napi, apró élmények, környezet. Idővel pecsétes melegítőalsóban végzed, elbutulva. Ha nem hiszed járj, azaz ülj utána.
2014. ápr. 21. 08:10
 13/141 anonim ***** válasza:
46%

Miért ítélik el azt a nőt, aki a hagyományos családmodell híve?

Tehát aki ugy gondolja, hogy a férfi dolga az anyagiak előteremtése, a nőé pedig az otthonteremtés - házimunka, gyermeknevelés. Miért degradálják elnyomottnak, ha ő választotta ezt az êletformát és így boldog? Most is ugyanaz a véleményem. Nem írom le többsz9r.

2014. ápr. 21. 08:27
 14/141 anonim ***** válasza:
52%

13

Itt erről ( egyelőre) szó sem volt..

2014. ápr. 21. 08:29
 15/141 meme23 ***** válasza:
26%
Attól , hogy eltávolíttatod a válaszok egy részét, még azoknak van igaza, akinek elege van már az ilyen kérdéseidből.
2014. ápr. 21. 08:30
 16/141 anonim ***** válasza:
79%
Nem, főiskola, vállalkozó.
2014. ápr. 21. 08:42
 17/141 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Akkor sem, ha pl. lottonyeremeny miatt nem is eltartott lennek. Akkor is keresnek valamit, pl.sajat ceg iranyitasa, barmi, pont azert,amit mas is irt elottem:az emberi kapcsolatok miatt.

Engem amugy a GYED idoszak boritott ki a legjobban, pedig volt am elfoglaltsagom boven. A legjobb pedig a 6 oras reszmunkaido.

40, penzugyes

2014. ápr. 21. 08:43
 18/141 A kérdező kommentje:

Én nem töröltettem egy választ se, itt se voltam.

"Miért ítélik el azt a nőt, aki a hagyományos családmodell híve?

Tehát aki ugy gondolja, hogy a férfi dolga az anyagiak előteremtése, a nőé pedig az otthonteremtés - házimunka, gyermeknevelés. Miért degradálják elnyomottnak, ha ő választotta ezt az êletformát és így boldog? Most is ugyanaz a véleményem. Nem írom le többsz9r."

Ennek mi köze a kérdésemhez?

2014. ápr. 21. 08:48
 19/141 anonim ***** válasza:
40%
Gyesen vagyok es maradnek is - tanar
2014. ápr. 21. 08:53
 20/141 zabmester ***** válasza:
67%

Most úgy vagyok vele, hogy igen, de ha ez hosszabb távra szólna, akkor hozzákezdenék valamihez, amit otthon is tudok csinálni, és van rá esély, hogy idővel foglalkozásszerűen tudnám végezni. Mert azért a házimunka hosszú távon biztosan nem elégítene ki, még ha most azt is gondolom, hogy jó lenne, ha kényelmesen lenne időm mindent megcsinálni itthon. De azért egy idő után biztosan kellene mellé valami, ami ezen túlmutat.

egyetemi végzettség, szakszolgálati titkár

2014. ápr. 21. 08:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!