Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodhoz írd oda a végzettségedet és a jelenlegi munkádat is!
2014. ápr. 21. 07:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
64%

Nem, soha!!!

Nem azért tanultam/tanulok folyamatosan, hogy utána ne dolgozzak a saját szakmámban. Imádom, amit tanultam, ebben szeretnék karriert építeni, nem pedig háztartásbeli lenni.

28/N

jogi egyetem, ügyvédjelölt - éppen szakvizsgázom

2014. ápr. 21. 10:30
 42/141 anonim ***** válasza:
35%
Biztos tudták mivel 100%-ra volt értékelve előtted.
2014. ápr. 21. 10:31
 43/141 anonim ***** válasza:
30%

48%-on van...és még nem is adtam nullát. :)

DE miért nem irod le, hogy mit takar a mondatod?? vagy már elfelejtetted? vagy te sem érted..

2014. ápr. 21. 10:35
 44/141 anonim ***** válasza:
6%
Ahhoz is érdemtelen vagy hogy tovább foglalkozzak veled.
2014. ápr. 21. 10:35
 45/141 anonim ***** válasza:
58%

"..miért vagy még otthon is tanitatód?"

miért vagy még otthon, is tanitatód

miért vagy még, otthon is tanitatód

miért vagy, még otthon is tanitatód

melyik verzio? :D bár mindegyik értelmetlen

2014. ápr. 21. 10:37
 46/141 anonim ***** válasza:
78%
Nem; egyetem, egészségügyi mérnök / vállalkozó (bőrbarát és natúrkozmetikumok kifejlesztése és gyártása) / egyetemista (gyógyszerész)
2014. ápr. 21. 10:38
 47/141 anonim ***** válasza:
84%

Ne legyetek már ilyen nevetségesek, egyrészt a ti helyesírásotok is siralmas, másrészt pedig annyira nem nehéz kitalálni, hogy mit jelent a mondat:

"miért vagy még otthon is tanitatód "

"Miért, vagy még otthon is taníttatod?"

Válaszként arra, hogy az egyik válaszadó nem tudta, hogy kötelező 4-ig iskolában lenni a gyerekeknek, és azt mondta, hogy "nevelje csak az iskola a gyereket".

Jelentése, hogy miért mondta ezt a válaszadó, ő talán otthon taníttatja a gyermekét?

2014. ápr. 21. 10:41
 48/141 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Főiskolai..., munkanélküli...

Kérdező! Mit értesz "lehetőség" alatt?

-Pénzes férjet, aki eltart? Vagy szülői örökséget? Mert akkor semmiképpen NEM! Undorító dolog ha valaki önszántából él más pénzéből...

-Vagy mondjuk egy lottó 5-ös a lehetőség?

Ekkor már inkább igen a válasz.

Magyarul én inkább dolgozom, és még ha lottón nyernék is, akkor is örülnék egy állandó munkahelynek. De ha nagy szerencse folytán nem lenne szükséges, hogy fizetést kapjak, akkor lennék szívesen háztartásbeli,de nem a körömfestegetős liba típus, hanem aki otthon mindent megcsinál, kertészkedik, vagy tesz valami hasznosat, értékteremtőt...

Szóval ha egy milliomos pasi azt mondaná, hogy eltart, akkor irtóznák a gondolattól is...

2014. ápr. 21. 10:42
 49/141 anonim ***** válasza:
65%
köszönöm!
2014. ápr. 21. 10:43
 50/141 Julie S ***** válasza:
94%

Igen, szivesen lennek. Boven van mindig mit csinalni es sokkal jobb magamnak meg a csaladomnak "dolgozni", mint masnak. Az pedig meg jobb lenne, ha vegre lenne egy telkunk, ahol kialakithatnam a sajat kis "gazdasagomat".

Most gyesen vagyok itthon, egyebkent egyetemista vagyok, agrarmernoknek tanulok.

2014. ápr. 21. 10:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!