Az, hogy valaki háztartásbeli lesz, elég ok arra hogy a rokonok, barátok elforduljanak tőle? Így már nem is teljes értékű ember?
Ami eddig közös téma volt: család, barátok, munka, tanulás, divat, új frizura, hétvégi program. Ezek közül a munka nálam kiesik, de a többi marad.
Nem gubóztam be, eljárok ha hívnak, szervezek közös programot, hívom őket hozzánk kerti partira, sütögetni. De nem jönnek.
Részemról már igen.
Az én szempontomból négy dolog elfogadható,ha valaki nem dolgozik és nem önellátó valamilyen szinten:
-túl öreg
-beteg
-terhes nő és a gyerek,még túl kicsi.
- esetleg sok gyereket vállaltak,mondjuk 4-et,hisz a gyerekekkel azért kell foglalkozni rendesen
Nőként nem barátkozom már olyan nőkkel sem,akik csak háztartásbeliek és egy-két gyerekük van,mert szerintem pofátlanság a környezetükön élősködni,ha annyi szabad idejük van,ráadásul ezek az ismerőseim voltak a legelégedetlenebbek,ami az ilyenektől külön mindennek a teteje.
Akkor ez van :-(
Sajnálom, többen hiányoznak. De ami nem megy, nem kell erőltetni. Azért még párszor hívom őket, de nem fogom őket zaklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!