Az, hogy valaki háztartásbeli lesz, elég ok arra hogy a rokonok, barátok elforduljanak tőle? Így már nem is teljes értékű ember?
Én vagyok a megrögzött htb. Festek és eladom. Nyelvórákat adok kedvem szerint. Annyit és akkor, mikor nekem tetszik. Nem járok "dolgozni", mégsem vagyok tétlen. Sohasem unatkozom, mindig jó a kedvem és az ismerőseim imádnak a közelemben lenni. A férjem tisztel és megbecsül.
Nekem ennyi éppen elég.
35-ös nem vagy megrögzött HTB,ha festesz és órákat adsz.
Én a 3.ik válaszoló vagyok,akit jól lepontoztak.
Az nem derült ki,hogy a család miatt én is otthon végezhető jól kereső munkát alakítottam ki magamnak,mert az ember a családjához,ha teheti ne dögfáradtan jöjjön haza 8 óra munkából.
De igenis kell valami,amibe az ember kapaszkodhat,mert ha a fő eltartó valami miatt megszűnik,akkor nézhetünk,én is bele kerültem ,annyi lett a változás,hogy ebből az otthoni munkából többet kellett vállalnom akkor.
DE VOLT VALAMIM!
Az ismerőseim is sorban kerültek ilyen helyzetbe,a kacsalábon forgó várkastélyból,mikor elhalálozott a párja,a kis nyomorgó szobácskájába és álmodozhat a múltról,hogy kár volt semmit sem csinálnia,gyereket sem szülni stb. 39/N
Nem tervezek "örökre" itthon maradni. Jól fog esni pár év szünet, ami a munkát illeti. 16 éves korom óta dolgozok, a szüleim semmiben nem támogattak, segítettek. Voltam szalag mellett, gyorsétteremben, hipermarket pénztárjában, később nyáron idegenvezető amikor már megvolt a nyelvvizsgám. Aztán egyetem, mellette gyerekek és persze munka.
Tudom, hogy sokan így élnek/éltek, de én örülök hogy megengedhetem magamnak hogy otthon maradok. Így este, hétvégén nincs házimunka, csak közös családi programok. most erre vágyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!