Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?
Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodhoz írd oda a végzettségedet és a jelenlegi munkádat is!2014. ápr. 21. 07:04
71/141 anonim válasza:
70,
a kérdés "mi lenne ha" típusú volt! Egyébként 0, mert nem lottózom.
72/141 anonim válasza:
Pontozzatok csak, ennyi legyen az örömötök az életben. De ha mindenki csak a markát tartja az ilyen olyan segélyekért, támogatásokért, meg elvégzi az iskolát, de nem dolgozik, akkor ki fogja előteremteni a tőkét az országban? Akkor nektek sem fogják tudni kifizetni a főállású anyaságért járó pénzt. Húzzátok csak a szátokat, de ez van.
73/141 anonim válasza:
71-es: A befektetéses résszel egyetértek, hogy itt költöd el a pénzt, visszaforgatod a gazdaságba, stb. Szóval így korrekt.
74/141 anonim válasza:
Nem!Élvezem a munkám.
Egy katona.
75/141 A kérdező kommentje:
Nyilván, aki orvosi egyetemet végzett, az nagy eséllyel nem lesz háztartásbeli. Az hivatás, nem munka. De pl egy bölcsész nem hiszem, hogy csak a munka miatt tanul, hanem azért is, mert érdekli, êlvezi a tanulást. Az állami befektetéshez meg csak annyit: mekkora felháborodást keltett, amikor kitalálták, hogy az államilag finanszírozott szakon végzettek X ideig nem vállalhatnak külföldön munkát, csak Magyarországon....
2014. ápr. 21. 12:26
76/141 anonim válasza:
Szivesen. És az is vagyok jlenleg. Nagyon jó.de nem egesz nap itthon ülök hanem megyek sportolni , wellnszbe jrok, vásárolgatok, vateran árulok dolgokat aktiv életet élek.
Sokszor úgy érzem mintha egyfolytqban nyaralnék és ez nagyon jó.
Közben gyűjtsük a pénzt amitba férjem megkeres.
77/141 anonim válasza:
Gyűjtsük. Nyelvsulira nem futja. Áh. Tudod, amit te aktív életnek érzékelsz és nevezel, az másnak a totális szellemi pangás maga. Megyek is, szétszipuzom az agyam, hogy tudjam élvezni a vaterázást.
79/141 anonim válasza:
Én maradnék. Még nincs babám, de majd szeretnék. Ha itthon is maradnék, mindenképp végeznék valami itthon munkát, amivel lehet keresni. Amúgy szociális munkás a végzettségem, és ilyesmit is dolgozom.
80/141 anonim válasza:
76 os vagyok jah azt nem írtam szociális munkás az én végzettsegem is. Mert azert kell egy diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!