Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodhoz írd oda a végzettségedet és a jelenlegi munkádat is!
2014. ápr. 21. 07:04
 101/141 anonim ***** válasza:
6%
98-as: Tudom, mi a különbség, és majd én eldöntöm, hogy mikor szólalok meg és mikor nem, jó, angyalkám?
2014. ápr. 21. 15:41
 102/141 anonim ***** válasza:
40%
nem vagyok az angyalkád, de ha tudod, mi a különbség, miért beszélsz baromságokat????
2014. ápr. 21. 15:45
 103/141 anonim ***** válasza:
16%
Én a főállású anyaságról beszéltem. Meg most a végén arról, hogy a htb nagyim kétszer annyi nyugdíjat kapott, amint a keményen dolgozó anyukám. Nem tehetek arról, hogy még olvasni sem tudsz.
2014. ápr. 21. 15:50
 104/141 anonim ***** válasza:
79%

"Ha lenne rá lehetőséged, szívesen lennél háztartásbeli?"

ez a kérdés. na most akkor, ki nem tud olvasni?

(és itt befejeztem a veled való kontaktolást, mert legyőzöl a rutinoddal ;) )

2014. ápr. 21. 15:59
 105/141 anonim ***** válasza:
80%
Nem. középfokú végzettségem van, munkanélküli vagyok :(
2014. ápr. 21. 16:28
 106/141 anonim ***** válasza:
64%
itt az iq hiányos cseléd :) nagyon kedves vagy, komolyan Csak kár, hogy buta, mint a föld. 3 választ is írtam, mindegyik 100%-on van (míg majd most le nem pontozod). Azt is megírtam, hogy van diplomám, szociális munkásként dolgozom. De látom, hogy a kettőnél több információ agyban való összefűzése neked nem megy, de nyugi, nem a te hibád. Más is él logika nélkül, csak ők nem híresztelik. Na puszi ;)
2014. ápr. 21. 16:32
 107/141 anonim ***** válasza:
26%

97-es hozzászólásra reagálnék: az nem úgy van, hogy létezik egy bebetonozott számú munkahely, amiért versengenek emberek, és ezért jobb is, ha valakik önszántukból htb-k lesznek, hogy másokat legalább hagyjanak dolgozni.

A munkaerőpiac az egy rugalmas valami, és nem csak alkalmazott lehet az ember, ha dolgozni akar, hanem vállalkozó is, és munkahelyeket teremthet, magának is és másoknak is. A minél több munkaerőpiaci szereplő így egyáltalán nem biztos, hogy egymás kiszorítását eredményezi, ez elég passzív és tehetetlen szemlélet, ami Mo-n sajnos valóban elterjedt, sokan ehhez alkalmazkodnak, és ezért is vagyunk eléggé leragadva ott, ahol.

Emellett, ha a htb dolgozna, és több jövedelme lenne, szintén élénkítené a gazdaságot.

Szóval ez a 97es hozzászólásban megfogalmazott elmélet eléggé egysíkú és nem korszerű egyáltalán, érdemes kicsit átdolgozni.

2014. ápr. 21. 16:34
 108/141 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg tünés dolgozni, és nem támogatásért, meg ingyen nyugdíjért tartani a markukat!
2014. ápr. 21. 17:04
 109/141 anonim ***** válasza:
63%
ingyen nyugdíj az most már senkinek se lesz.
2014. ápr. 21. 17:20
 110/141 A kérdező kommentje:
Totál szétoffoltátok a kérdést, csak azt nem tudom, hogy mi értelme volt.....
2014. ápr. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!