Ápolásról volt szó, nem támogatásról. Persze, hogy támogatnám őket, pl. külföldön simán meg tudnám venni az ilyen-olyan mentes cuccokat, amiket anyukám ehet, nem kéne pl. salátalevessel meg darával szenvednie minden nap.
Olvass csak bele a kategória szülő-gyerek kapcsolat kérdéseibe, ha tudni akarod, milyenek valójában a szülők ebben a depressziós országban.
2014. ápr. 20. 19:50
52/78 anonim válasza:
Na, azért ott még nem tartunk, hogy te nekem megmondd, mit érezzek és mit ne!
2014. ápr. 20. 19:52
53/78 anonim válasza:
Ha egyszer nem tudsz olvasni? Igenis megmondom, hogy mit érezz, mert kiforgatod a szavaimat, legalábbis nem jól értelmezed, és leb@$ol, csak tudnám, miért?
2014. ápr. 20. 19:54
54/78 anonim válasza:
Ki a francot érdekel a salátaleves?!?!?! Itt pelenkáról, etetésről, fürdetésről, emberi szóról van szó. Arról, amit te is megkaptál tőlük annak idején. Én erről beszéltem, nem másról.
Te elhúzol külföldre, én nem. Te feltehetőleg nem érzed szükségét, hogy ellásd őket, ha a szükség úgy hozza, én meg igen. Tégy, gondolj mindent úgy, ahogy jónak látod. Én is ezt teszem.
55/78 anonim válasza:
És kérlek érdemben szólj hozzá a kommentemhez, vagy húzz innen!
56/78 anonim válasza:
Elmentek otthonról, vagy mi a franc bajod van? Azt gondolok, amit akarok. Te is azt gondolsz. Befejeztem.
2014. ápr. 20. 19:56
57/78 anonim válasza:
És a te kis nyomorult, sz@ros életed kit érdekel? Ha? Nagyon, de nagyon kell neked az önigazolás, ha így ugatsz. Húzz vissza a gazdikádhoz, és ide ne gyere többet!
2014. ápr. 20. 19:56
58/78 anonim válasza:
Ez az, sértődj meg te kis senki. Dúljam fel a lelki világodat. Mond már el, te mit vártál el a még meg sem született gyerekedtől, mikor széttetted a lábad? Hogy majd ki fogja törölni a sz@ros segged? És ha nem, akkor már nem is a gyereked? Érzem én, ÉRZEM...
2014. ápr. 20. 19:58
59/78 anonim válasza:
55-ösnek és 59-es pajtijának megint sikerült nívótlanná tennie egy egyébként érdekes kérdést :( Kösziii...
2014. ápr. 20. 19:59
60/78 anonim válasza:
Figyelj, nem kellene másokat sértegetni, meg támadni, de nehogy már én legyek a hibás, mert itt ugatnak nekem mindenféle sz@rokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!