Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "Childfree"-rő...

Mit gondoltok a "Childfree"-ről/tudatos gyermektelenségről? (folytatás lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Komolyan érdekel és ha akad valaki vagy akadnak valakik, akik kifejtik a véleményüket, akkor bekapcsolódnék én is...

2014. ápr. 20. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
73%

Már bocsánat kedves 59-es, de a korlátolt nem az, aki képes a saját preferenciarendezését megalkotni és aszerint élni, vállalni azt, hanem Te, aki ezt képtelen vagy felfogni és elfogadni. Ezen nincs mit szépíteni, nagyon jól bemutatkoztál már itt. :) ( Az egyetemista kismamákról meg Nekem van egy véleményem - mindennek megvan a helye és ideje... Olyan okos vagy úgíis, biztos kiértek belőle a lényeget).

Idézlek, jó?

"Ennyit az ostoba skatulyátokról, amibe a világért bele nem férne, hogy mióta világ a világ, az anyaság prímán összeegyeztethető minden más tevékenységgel. Képzeljétek, ez még a ti édesanyátoknak is sikerült! A gyermek értelmi-érzelmi nevelése viszont sajnos nekik nem..."

Miért van az, hogy a Te fajtád mindig sérteget, személyeskedik és indulatosan vagdalkozik? Talán mert nincs észérve? Mert másra képtelen? Jellemző...

2014. ápr. 20. 19:17
 42/78 anonim ***** válasza:
15%

Ebből kiindulva szüleid valami vidéki elfekvőben végzik. Jó messzire a lakhelyedtől. Lényeg, hogy te boldog légy. Aztán, majd ha már nem vagy az, bekapsz valamit, amivel vége.

Csak az a boldogság, ha neked jó, igaz? Ha valakivel jót teszel, az sz@r érzés, mi?

Kár, hogy ennyit látsz az életből! Nem akarlak bántani, de így érzem.

2014. ápr. 20. 19:18
 43/78 anonim ***** válasza:
98%

"Pedig jobb, ha beletörődtök, hogy 59-esnek bizony igaza van.

A világ korcsosul, és ma kordivat, hogy utód nélkül haljanak meg az emberek.

Vénségetekre a pelenkátokba tehetitek a hülye diplomátokat!

Korcs egy világ!"

Jó, akkor szülök azért, mert nem akarok egyedül lenni öregen... Mert ez aztán nem önzőség...

(OFF: Megjegyezném amúgy, hogy ápoló a szakmám, és volt szerencsém az öregek otthonához is. Hidd el, olyanok is magukra voltak hagyva, akiknek volt gyerekük, sőt unokájuk is, nem is egy... Senki nem látogatta szerencsétleneket, mert Alzheimeres vagy éppen demens volt.)

2014. ápr. 20. 19:18
 44/78 anonim ***** válasza:
17%

65-ös, veled nem állok le vitára. Te a kettős mérce non plus ultrája vagy. Neked mindenkiről megvan a véleményed, így az egyetemista kismamákról is. Teszek rá!

Te annyira elvakult feminista ab ovo gyerektelen vagy, annyira nem sajátod a gyermekvállalás és nevelés, hogy naphosszat ott ülsz a géped előtt, nyomkodod a gyermekes rovatot, ugrasz a témába vágó topicokra és pavlovi reflexszel fröcsögsz a gyermekek meg nem születése érdekében. Ha neked nem kell, másnak se legyen. Ennyire rohadt kompetens vagy a témában. Meg annyira entellektüel, hogy most se sikerült normális magyarsággal megfogalmazott hozzászólást produkálnod.

Igyál meg egy citromfű teát, az majd szépen leviszi a vérnyomásodat, lehűti a kedélyeidet, oszt fuss neki a témának még egyszer, hátha most sikerülni fog. Drukkolok neked. :)))))

Tudod, a lényeg, hogy minél többet árts a család eszményének. És ha sok hasonszőrűt magad mellé állítasz, akkor elégedetten hátradőlhetsz a foteledben, és boldog elégedettséggel tölthet el a tudat, hogy ma sem éltél hiába...

Szerintem édesanyádnak is mutasd meg a szösszeneteidet, biztosan nagyon büszke lesz majd rád! :)

2014. ápr. 20. 19:28
 45/78 anonim ***** válasza:
73%
Úúúúristen :D
2014. ápr. 20. 19:33
 46/78 anonim ***** válasza:
90%
42-es: Nem, de akkor sem várhatod el a gyerekedtől, hogy helyrehozza a sz@ros kis életed. Egy szülőnek semmi joga arra, hogy csalódott legyen, csak mert a gyereke nem olyan, amilyennek elképzelte. Mert elsősorban nem az ő szórakoztatására van itt. Persze nem azt akarom mondani, hogy le fogom sz@rni a szüleimet, de ha pl. külföldön fogok élni, akkor bizony nem fogom tudni ápolni őket, de ezt nem is várják el. Örömet szerzek nekik a magam módján, és ezt tudják is értékelni, de aki nem tudja elfogadni azt, hogy gyereke más, mint ő, vagy a többség, és ezért csalódott, meg hideg a gyerekével, az a szememben nem szülő.
2014. ápr. 20. 19:42
 47/78 anonim ***** válasza:
15%

59%-os, nem szokásom senki vállba veregetni, de most megteszem.

Én is azon csodálkoztam el, hogy ezeket a nőket is anya szülte... Ezek itt fanatikus hívők: a vallásuk a nárcizmus. Szelídnek gondolják magukat, miközben süt belőlük a gyűlölet. Én is csalódott vagyok, nem csak te.

2014. ápr. 20. 19:45
 48/78 anonim ***** válasza:
98%
A Föld jelenleg túl van népesedve. Kifejezetten jó, ha nem szül mindenki. Egyébként is, mindenkinek saját dolga, hogy mit csinál. Felnézek azokra az emberekre, akik a társadalmi nyomás ellenére is olyan életet élnek, ami boldoggá teszi őket.
2014. ápr. 20. 19:47
 49/78 anonim ***** válasza:
11%
Értelek, kedves 72%-os, de miért lenne hideg a gyerekével? Miért? Hát a józan többség szereti és boldogan neveli a gyerekeit! Én biztos belepusztulnék, ha nem támogatnám a szüleimet akkor, amikor már szükségük van rá. Ha igénylik, ha nem.
2014. ápr. 20. 19:47
 50/78 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy 42-es, te csak ne érezz semmit, majd én megmondom, hogy mit hogy értettem. ÉS te azt hiszed, hogy nyíltan, szabadon támadhatsz, ha bedobod azt, hogy "nem akarlak megbántani"?
2014. ápr. 20. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!