Mit reagáljak erre? (folytatás lent)
Előre is elnézést kérek,mert nem teljesen ebbe a kategóriába tartozik a kérdésem,de általában itt kapom a legjobb válaszokat!
Egy volt osztálytársamról van szó.4 évig jártunk együtt középiskolába és nem voltunk legjobb barátnők,de elég jó volt a viszonyunk.
Annak idején mi ketten voltunk azok az osztályban,akinek már olyan fiatalon is komoly kapcsolata volt.Mindketten együtt vagyunk még most is az akkori párunkkal.Ő nemsokkal azután,hogy befejeztük a sulit hozzá is ment a párjához és most babát várnak.Mi még nem vagyunk házasok a párommal,de 3 éve együtt élünk és a csak azért nem házasodtunk még össze mert nem volt anyagi keret,ugyanis mindketten szeretnénk majd egy kisebb lagzit.Eddig lakásfelújításra gyűjtöttünk és idén májusban végre be is költözhetünk a saját,szépen felújított lakásunkba.
A probléma az,hogy ez a volt osztálytársnőm folyton azzal kérkedik nekem,hogy ő és a párja már házasok,valamint már jön a baba is.Teljesen úgy jön ki a szavából,mintha ez egy verseny lenne,amiben ugye én és a párom alul maradtunk velük szemben,mivel ők már több mint egy éve házasok és jön a baba is.Én soha nem irigykedtem rá,mert tisztában vagyok a saját céljaimmal és élegedett vagyok az életemmel.Büszke vagyok rá,hogy a párommal,amink van,mindent magunk értünk el,nemúgy,mint az említett osztálytársamnál,akinek a lagzitól,a lakásig mindent a szülők fizettek.
Ő mindezek ellenére folyamatosan célozgat és próbál sértegetni.Szerencsére nem egy városban élünk,de Facebookon szoktunk néha beszélni és olyankor mindig azt érzem,hogy lenéz engem,azért mert én még nem mentem hozzé a páromhoz és nincs még gyerekünk.Akkor,amikor férjhez ment,feltöltötte az esküvői képeket.Én természetesen gratuláltam neki,ő meg ahelyett,hogy megköszönte volna,elkezdett olyanokat irkálni,hogy "hát igen,ennyi idő után már végső ideje volt,mert az már nem jelent jót,ha 3-4 év után sincs lagzi"+még hozzátette a kérdést,hogy "neked megkérte már a kezedet a párod?".Én megírtam neki,hogy még nem kérte meg és azt is elmondtam,hogy milyen okból kifolyólag.Erre azt válaszolta,hogy "szerinte ez nem normális,dolog".Én nem akartam vele összeveszni,ezért inkább annyiban hagytam a dolgot.
A következö kiakadásom,akkor volt,mikor kiderült,hogy babát vár.Én ismét illedelmesen gratuláltam neki,ő meg megint előhozakodott azzal,hogy nálunk még házasség sem volt.Az utolsó csepp az volt a pohárban,amikor tett egy olyan megjegyzést,miszerint "milyen furcs az élet,hogy nálunk már jön a baba,ti meg még a házasságig sem jutottatok el,pedig kb ugyanannyi ideje vagyunk együtt a párjainkkal".Erre már nem reagáltam semmit,mert nem akartam vitázni vele!
A sors fintora,hogy időközben nálunk is becsúszott a baba.Nem terveztük,de nagyon boldogok vagyunk és nagyon várjuk a pici érkezését,mert addigra meglesz a saját lakásunk is.
Amikor megtudta a volt osztálytársam,hogy én is terhes vagyok,másoktól hallottam vissza,hogy szerinte csak azért vállalunk mi is gyereket,mert nekik is most lesz!!!
Ezen már borzasztóan felhúztam magam,de a békesség kedvéért még mindig nem írtam neki semmit!Egyszerűen felháborít ez a nőszemély!Azt gondolja,hogy körülötte forog a világ.Ideje lenne felfognia,hogy lesz*rom,hogy vele mi van,nem érdekel,hogy mikor ment férjhez,mikor születik a gyereke stb és főleg nem fogom őhozzá igazítani a saját életemet!Azóta is néhány alkalommal írkált nekem ilyen idegesítő dolgokat,de nem vagyok hajlandó válaszolni neki!Mit tegyek,hogy végre leszálljon rólam és felfogja,hogy nem érdekel a véleménye?
22/L
Ne foglalkozz vele!Magyarázd el nem mindenkinek az esküvő a házasság a világ közepe!!!
nekem is van 2 gyerekem és nem vagyunk házasok.Mert fontosabb dolog is van annál.Persze szép lenne egy esküvő de a keretek miatt egyenlőre várunk.....Én nem hagynám magam.Megírnám neki már csak bunkóságból is ...Legalább engem nem a gyerek miatt vettek el meg ilyenek.Ne hagyd magad.Sz..d le!!! Gratulálok a babához!!!! 26/N
En biztos elkuldtem volna mar melegebb egtajra, de ha nem hadja abba szerintem mond el neki a velemenyed ha kell durvabban! Majd csak felfogja hogy teged nem erdekel az o ELOREHALADOTT elete! De ezt az oldalt is elkuldheted neki hogy tisztaban legyen a helyzetevel!Kicsit eroszakos modszereket irtam, bocsi, de engem mar most kiakasztott ez a noszemely!:))))
Gratulal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!