Hogy reagáljak erre helyesen?
A barátom 35 éves, én 22. Neki van már saját háza, én még a szüleimmel élek, tanulok. Három hónapja vagyunk együtt, de úgy érezzük mindketten, hogy - a korábbi kapcsolatainkkal összehasonlítva - a három hónap alatt olyan szintre jutottunk, mint mással korábban egy év alatt (se?).
A környezetünk szerint is mi vagyunk a nagybetűs Álompár, és mi is így érezzük ezt.
Sűrűn alszok nála, és általában a hétvégéket is együtt töltjük.
Az elmúlt hétvégén megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha adna nekem házkulcsot. Később elterelődött a téma, de aztán fölhozta többször is. Mondtam neki, hogy igazából fogalmam sincs, hogy most erre mit mondhatnék, mert azért mégis még csak három hónapja vagyunk együtt, de k...szottul jól esik, hogy ennyire megbízik bennem - ilyet előtte még a több éves kapcsolatának sem ajánlott soha.
Azt mondta végül, hogy gondolkodjak rajta, mert ő is szeretné, és ugye ez még nem azt jelenti, hogy oda is "kell" cuccolnom hozzá, ebben pedig van valami.
Nem tudom, mit mondhatnék, vagy hogy egyáltalán elfogadjam-e, vagy ne, mert valóban annyi lenne szerintem, hogy két kulcsocskával több lógna a kulcscsomómon, nem lenne az, hogy akkor onnantól éjjel-nappal ott lennék nála, ha otthon van, ha nincs.
Semmiképp sem akarom megbántani, hiszen nagyon szeretem, és tényleg őrületesen nagy megtiszteltetésnek érzem ezt a részéről...
Szerintem fogad el a kulcsot, attól még nem kell odaköltöznöd. De igazából szerintem az se baj ha összecuccoltok, mert lakva ismerni meg az embert igazán.
Hiába vagytok együtt sokat, az nem ugyanaz. És már nem vagytok gyerekek, akkor sem ha tanulsz. Nekem is volt ilyen, a szüleim támogattak mintha koliban lennék :)
A kulcsot fogadd el, mégha nem is költöztök össze (szerintem azzal még várni lehet).
Ez arra mindenképpen jó, hogy ha megveszéltétek, hogy nála talákoztok, és valami miatt késöbb tud jönni, akkor nem az utcán vársz, hanem a lakásában.
Fogadd el nyugodtan,ez a bizalom jele.
aztán néha meglepheted,hogy ha megoldható,hogy mire hazaér,várd kész vacsival pl.
Fárasztó munkanap után biztosan örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!