Szerintetek mit tegyek ilyen esetben? Folytatás--->
Hát ilyen hozzáállással nagyon nehéz lesz kapcsolatot kialakítanod. Mi lenne akkor, ha nem görcsölnél ezen ennyit?
Miért kéne már az első randin csókolózni?
Olyan eseteknél ahol még nem volt élőben találkozás a kapcsolat további kimenetel bizony 2 esélyes. Vagy bejöttök egymásnak, vagy nem! Ezen kár görcsölni. Túl kell tenni ezen magad. Vagy ezután ismerkedj élőben!
EGyszerűen csak azt kell elfogadnod, hogy akár rosszul is elsülhet a dolog. Ennyi. Ha ezzel a hozzáállással indulsz neki, akkor jó esélyed van, hogy jobb lesz.
El kell fogadni, hogy nem mindig sikerülnek jól a dolgok, randik. Mindenki lehet hülye, s mindenki elbénázhat ezt-azt. Attól még a következők nem kell, hogy rosszak legyenek. Tapasztalatra viszont szükség van. Pláne egy bizonytalan léleknek, mint te vagy.
Szóval hajrá, fogadd el! De nem várj se a másiktól, sem magadtól sokat. Próbáld egyszerűen jól érezni magad.
Viszont igaza van annak, aki óva int. Vigyázz magadra. Ismerd valamennyire az illetőt, ha közeledbe engeded!
Én is annyit tudok mondani,mint amit az előttem szólók,igazuk van!
Bár nem tudom mennyi idős vagy,remélem olyan 18 körüli és nem 14-15éves!
Nagyon vigyázz a találkozón.Azért első randi színhelyének mindenképp valami központi helyet válassz,ahol sok ember van körülöttetek!Pl a városod fő utcája,ahol vannak ismerősök a környéken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!