Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha. Belezúgnál...

Mit tennél, ha. Belezúgnál egy híres színészbe? (Folytatás és magyarázat lent található! )

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van két ember, az egyik a 30-as éveiben jár, elég ismert, híres, vonzó, jóképű, sármos magyar színész, a másik pedig egy fiatalabb lány, aki már tini kora óta rajong ezért a hírességért. A lány álmaiban sem merte gondolni, hogy köztük bármi is lehetne. Már azt is kész csodaként élte meg, amikor a színházi előadások után válthatott vele egy-két szót, kérhetett egy aláírást, esetleg egy közös fényképet.

Mivel a lány már nem volt olyan tini kislány, mint a kezdet-kezdetén, amikor megpillantotta ezt a színészt, és színészi berkekben dolgozott, ezért volt remény arra, hogy összetalálkozzanak, és egymásba szeressenek.

Most pedig jönnek a kérdések, amelyek felmerültek a lányban:

lehet-e a magánéletben úgy tekinteni rá, mint egy másik férfire, nem úgy, mint egy nagy kedvencére?

Nem esne abba a hibába, hogy mindent elnéz neki, mert tudja, hogy egész fiatal korában arra vágyott, hogy ők majd egy pár lesznek?

Nem fogja megcsalni a színész? (Ja, azt tudni kell róla, hogy nem egy hűséges típus, de aki megfogja, amellett meg is marad, és nem csalja meg.)

Mit fognak szólni a rokonok, barátok a két részről? ű

Lehet így élni?

Akinek van bármilyen tapasztalata vagy tanácsa, és szívesen megosztaná velem, velünk, azt nagyon várom, és előre is köszönöm! :)

(Elnézést kérek az esetleges fogalmazási, vagy helyesírási hibákba, de 21:30-ra már eléggé elfáradt a szemem. :D)

2011. szept. 8. 21:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elnézést: *hibákért.
2011. szept. 8. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes én is így vagyok csak én egy majdnem 40 éves Színésznőért vagyok oda nagyon! Egyszer sikerült is eljutnom egy előadására és élőben még szebb mint a képernyőn keresztül! :) De azt tudom, hogy esélyem nem lenne nála. 20/f
2011. szept. 8. 21:37
 3/13 andi177 ***** válasza:
89%
hát érdekes, am ki az?:P nem lehet megtudni?
2011. szept. 8. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
jooo az almodozas :-) amugy a hires emberek pont ezert nem valasztanak parjuknak rajongot. mert a rajongo isteniti oket, alulrendelt viszonyban lenne a lany. egy normalis emberi kapcsolatban a felek egyenranguak. lehet hogy egy szinesz egy ket eszakara felszed egy rajongot de nem tartos kapcsolatra.
2011. szept. 8. 21:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes kerdes...

Volt kozepsuliban egy baratnom, halal szerelmes volt a Horvath Charlie-ba, igen abba a csunya venemberbe... mikor egy autogramoszton talalkoztak, a palinak persze hogy imponalt a fiatal nagyon! szep lany kozeledese. Mindjart oda is adta a szamat, hogy majd talizzanak meg miegymas... szerencsere a csaj magahoz tert es rajott, hogy ebbol kapcsolat nem lenne, csak sexualis szolgaltatas....

Ha viszont tenyleg vonzodik egymashoz a ket ember (nemcsak d.ugni kell a hires embernek a rajongoja) akkor siman lehet kapcsolat. Az a legkevesebb, hogy mit szolnak majd a rokonok. Az elejen biztos mindenki vigyorogni fog mint a tejbetok, ha kozos csaladi rendezvenyekre mentek, foleg a te rokonaid a hires ember miatt, de elmulik az ujdonsag ereje es tok termeszetes lesz a dolog.

Angliaban dolgoztam egy csaladnak, az anyuka sogora a Gary Oldman. Az elejen neki is furcsa volt, hogy a hapsit tobbszor latta elotte filmen mint a sajat hazaban, de aztan megszokta.

Attol meg nefelj, hogy elnezel neki mindent, mert a kedvenced. A parom a kapcsolatunk elejen nekem is a kedvencem volt (annyi kulonbseggel, hogy nem volt hires) es a szerelem heveben en sem lattam sokat, de igy tobb boldog leelt ev utan en azert csak lecsesznem, ha a gatyajat a szoba kozepen hagyna...

2011. szept. 8. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Én voltam már ilyen környezetbe,ahol szintén csak ismert emberkék vannak.Ha a párod tényleg normális akkor nincs vele semmi baj,és ha meg tudsz bízni benne. Viszont a többi ismert sztár,aki körülveszi,meg az állandó partik(most nem discora gondolok,hanem összejövetelek amikre kötelező megjelennie)esetleg csalódást okozhatnak :( Nagyon dúrva dolgok mennek.Az én tapasztalatom az, hogy állandó a holtrészegeskedés,és sok helyen ott a kóla is.(főleg a színészek énekesek között.. )

A másik, hogy ha kiskorodtól kezdve rajongasz érte,akkor szerintem a szerelem egyértelműen nem létezhet :) Addig működik,amíg valami miatt jól ki nem ábrándulsz belőle!Akkor pedig elmondhatod,hogy jé de sz*r mint színész v előadó ...

Szerintem ne akarj belefolyni abba a világba,én mondom veszélyes és kiábrándító :(

2011. szept. 8. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindenki volt más színészbe szerelmes ,még én is ,de amikor életben megláttam, azonnal elmúlt a szerelem :)Álmodni lehet ,de néha fel kell ébredni !
2011. szept. 8. 23:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rajongót nem nagyon választanak.
2011. szept. 8. 23:10
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Ébredj fel kislány!!! Felejtsd el, pláne, hogy nem fog megcsalni! Tudom szar ezt olvasni, de itt a józan észre kell hallgatni!
2011. szept. 10. 22:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
tényleg általában szakmabeliekkel jönnek ki jól, tudják mivel jár.
2011. szept. 10. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!