Beköpjem anyaéknak? A h&mből lopott a tesóm bizsukat de nem bukott le elmondjam?
Te szegény! Én is kb így tettem volna. A szüleidnek nincs igaza. Nekik kellene hálásnak lenniük, hogy elmondtad nekik, gondolom a főnöküknek nem vágna egy nyomba a szája, ha kitudódna, hogy miket csinált a tesód... Ergo kirúgnák őket. Valószínűleg. Fordítva már láttam olyat, hogy a gyereket az apja miatt csaptak el a suliból.
Egyébként a nagymamádhoz költözni nem is hülyeség... Ilyen helyzetben...
"
Arra nem is gondolsz, hogy ezt a kérdést a rendőrség is láthatja, sőt akár a szüleid is láthatják ezt a kérdést. Nagyon durván leégetted a tesód a világ előtt. Csak azt tudom, ajánlani, ha legközelebb ilyen családi panaszod van, nem az internet legyen a megoldás."
Így van, azóta a rendőrség minden lány szobát feltúr a szajré után!
# 72/73
Hogy te milyen barom vagy!
Leégeti a testvérét?! Ő égeti saját magát.
Hogy látják a szülei? Legalább tesznek valamit. Ha normálisak.
Hogy a rendőrség látja? Most még kis büntetéssel megússza. És talán észhez tér.
Te talán hagynál mindent úgy ahogy van? Ilyen felelőtlenül gyereket ne vállalj.
Esetleg te vagy az a bizonyos testvér, aki lop-csal-hazudozik? Akkor szégyelld magad, a testvéred jót akar neked. Ha nem így lenne, maga adott volna fel a rendőrségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!