Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beköpjem anyaéknak? A h&mből...

Beköpjem anyaéknak? A h&mből lopott a tesóm bizsukat de nem bukott le elmondjam?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 01:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
8%

Te szegény! Én is kb így tettem volna. A szüleidnek nincs igaza. Nekik kellene hálásnak lenniük, hogy elmondtad nekik, gondolom a főnöküknek nem vágna egy nyomba a szája, ha kitudódna, hogy miket csinált a tesód... Ergo kirúgnák őket. Valószínűleg. Fordítva már láttam olyat, hogy a gyereket az apja miatt csaptak el a suliból.

Egyébként a nagymamádhoz költözni nem is hülyeség... Ilyen helyzetben...

2013. dec. 3. 15:08
 72/74 Kellegypofon válasza:
28%
Arra nem is gondolsz, hogy ezt a kérdést a rendőrség is láthatja, sőt akár a szüleid is láthatják ezt a kérdést. Nagyon durván leégetted a tesód a világ előtt. Csak azt tudom, ajánlani, ha legközelebb ilyen családi panaszod van, nem az internet legyen a megoldás.
2013. dec. 31. 11:33
 73/74 anonim ***** válasza:

"

Arra nem is gondolsz, hogy ezt a kérdést a rendőrség is láthatja, sőt akár a szüleid is láthatják ezt a kérdést. Nagyon durván leégetted a tesód a világ előtt. Csak azt tudom, ajánlani, ha legközelebb ilyen családi panaszod van, nem az internet legyen a megoldás."

Így van, azóta a rendőrség minden lány szobát feltúr a szajré után!

2013. dec. 31. 11:51
 74/74 Lilla73 ***** válasza:
8%

# 72/73

Hogy te milyen barom vagy!

Leégeti a testvérét?! Ő égeti saját magát.

Hogy látják a szülei? Legalább tesznek valamit. Ha normálisak.

Hogy a rendőrség látja? Most még kis büntetéssel megússza. És talán észhez tér.

Te talán hagynál mindent úgy ahogy van? Ilyen felelőtlenül gyereket ne vállalj.

Esetleg te vagy az a bizonyos testvér, aki lop-csal-hazudozik? Akkor szégyelld magad, a testvéred jót akar neked. Ha nem így lenne, maga adott volna fel a rendőrségen.

2014. jan. 26. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!