Majdnem 28évesen nőként se családdal, se férjjel, se jól kereső állás, önálló egzisztenciával (pl lakás), nyelvtudás nélkül bukott ember vagy?
Figyelt kérdés
Ne kíméljetek ! Egyetlen egy előnyöm a külsőm ,na nem vagyok bombázó de jó alakom van és dekoratívnak tatnak, még egy dolog, van affinitásom a művészetekhez. Viszont tanulni képtelen vagyok ..
Mik a kilátásaim ? Csak őszintén ..
2012. ápr. 9. 22:45
1/29 A kérdező kommentje:
vagy = vagyok
2012. ápr. 9. 22:46
2/29 anonim válasza:
Abszolút nem! Az értékrenden múlik minden.
3/29 anonim válasza:
Ezt csak te tudod :))) Amit leírtál dettó rám is igaz, mégsem tartom magam bukott embernek.
4/29 anonim válasza:
30as éveiben járó pasit fogsz és meg lesz oldva.Nyelvet meg most is elkezdhetsz tanulni a jó pap is holtig tanul,ámen.
5/29 anonim válasza:
Hát lehet lepontoznak majd, de ha jól nézel ki akkor még lehet férjed/párod, és akkor már könnyebb lesz egzisztenciát kialakítani, akkor jöhetnek a gyerek stb. Manapság már a külső ami előrébb juttatja az embert, meg a protekció...Én ezt tapasztalom.
6/29 anonim válasza:
Én 31 évesen ismertem meg a férjem.
7/29 anonim válasza:
Ugyan, dehogy!
Pozitív gondolkodás kérdése az egész. Nem szabad feladnom, és csüggedned, hiszen még nincs SEMMI veszve.
Próbáld meg átgondolni, hogy mik az előnyeid, és ebből hasznot húzni akár munka terén is.
8/29 anonim válasza:
Nem vagy bukott!
Majd egy 10 év múlva térjünk vissza a kérdésre. Ha akkor is ugyanezek a dolgok fennállnak már ellehet gondolkozni a dolgokon.
9/29 anonim válasza:
Nem,ez manapság tök természetes.
10/29 anonim válasza:
Manapság , ha rendelkeznél azokkal amit felsoroltál sem biztos , hogy többre vinnéd
Ha viszont ez zavar, akkor AZ A GOND
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!