Nem kereső nők! Hogy oldjátok meg ezt a párkapcsolatban?
Egyetemista lány vagyok, a párom 6 éve dolgozik.
Ma egyik megjegyzése kicsit rosszul esett, és ezt szóvá tettem, mire ő megvádolt, hogy fölkapom a vizet a semmiért. Vásárolni mentünk, és ő meglátott egy szaloncukor-standot. Zselést akart venni, mire én észrevettem, hogy van kókuszos is (amit tudvalevőleg imád). A válasza az volt, hogy 'Nem veszek kókuszost, mert annak a felét megennéd. A zselést meg nem szereted.' Nagyon rosszul esett, persze utólag próbálta bemagyarázni, hogy csak viccelt, de ez csak utólagos mentegetés. Tudja jól, hogy nem tudok pótolni az árába, mert nem dolgozok, amit a tanulás melletti hobbi-dolgok készítéséből/eladásából szerzek az épphogycsak elég az útra az egyetemi városba. Költeni semmi, de tényleg semmi nem marad.
Nem kereső nőtársaim! Ti hogy viselitek/viselkedtek a kapcsolatban, hogyha nem tudtok belepótolni a kasszába? Nálatok hogy megy ez?
Én kisebb kedveskedésekkel próbálom pótolni a párom kettőnkre költött pénzét.Pl,ha az anyukám készít valami süteményt,vagy más nassolnivalót,akkor megkérem őt,mármint anyut,hogy a párom kedvencét csinálja,és viszek a barátomnak belőle bőven.
Vagy ha netán mégis lenne egy kis plusz pénzem,akkor elviszem én a barátomat valahová enni(általában pizzázni,mert azt imádja).
De nem pénzbeli dolgokkal is szoktam kedveskedni.Gyakran készítek teát kettőnknek,ha otthon vagyunk,vagy forró fürdőt illatos fürdősóval..stb
Ezeket szerintem te is próbálgathatod. :)
Elsőnek: Köszönöm a véleményt. Várom a többiek véleményét is. Ha mindenki így látja, akkor velem van a gond :)
Másodiknak: beadtam az ösztöndíjkérelmet, a napokban dől el, hogy megkapom vagy sem.
Harmadiknak: jó olvasni a hasonló helyzetűek írását.
Negyediknek: Plus üzletláncban lehet már szaloncukrot kapni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!