Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kereső nők! Hogy oldjátok...

Nem kereső nők! Hogy oldjátok meg ezt a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyetemista lány vagyok, a párom 6 éve dolgozik.

Ma egyik megjegyzése kicsit rosszul esett, és ezt szóvá tettem, mire ő megvádolt, hogy fölkapom a vizet a semmiért. Vásárolni mentünk, és ő meglátott egy szaloncukor-standot. Zselést akart venni, mire én észrevettem, hogy van kókuszos is (amit tudvalevőleg imád). A válasza az volt, hogy 'Nem veszek kókuszost, mert annak a felét megennéd. A zselést meg nem szereted.' Nagyon rosszul esett, persze utólag próbálta bemagyarázni, hogy csak viccelt, de ez csak utólagos mentegetés. Tudja jól, hogy nem tudok pótolni az árába, mert nem dolgozok, amit a tanulás melletti hobbi-dolgok készítéséből/eladásából szerzek az épphogycsak elég az útra az egyetemi városba. Költeni semmi, de tényleg semmi nem marad.

Nem kereső nőtársaim! Ti hogy viselitek/viselkedtek a kapcsolatban, hogyha nem tudtok belepótolni a kasszába? Nálatok hogy megy ez?

2010. okt. 23. 12:08
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
70%

"Gondolom ha 3 éve veled van anélkül,hogy te dolgoznál akkor nem hinném,hogy olyan bunkó lenne.Eddig is megértett,akkor most teértsd meg"

De konyorgom, nem lakik vele!Nem a pasi tartja el.Maradjon egyutt egy ilyennel, aki meg a szotyit is sajnalja tole??Amugy kerdezo, szokott neked ajandekot venni szulinapra, karacsonyra?

2010. okt. 23. 13:53
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Èn idöt kérnék töle,egy kicsit kevesebbet vagy egyéltalán ne találkozz vele,ha hiányzol,és kérdi mi bajod,az jó és beszélgess el vele,mit gondolsz,ha nem akkor nem is szeret!
2010. okt. 23. 13:53
 33/51 anonim ***** válasza:
26%

Mi van akkor ha nem a pasi tartja el?

Az mit változtat?

Vagy szereti és elfogadja vagy keres mást aki szintén NEM LESZ TÖKÉLETES.

Ne megváltoztatni akard a párod hanem elfogadni olyannak amilyen.Ha meg szerinted nagyon gáz akkor mi a fenének vagy vele évek óta?

2010. okt. 23. 13:55
 34/51 A kérdező kommentje:
Az ajándékoknál nincs gond. Tényleg minden alkalomra vesz nekem, ahogy én is neki. Bár mondjuk volt olyan, hogy felemlegette, hogy ő drágábbat vett nekem mondjuk karácsonyra, tehát akkor szülinapkor én kell nagyobb értékűt ajándékozzak.
2010. okt. 23. 13:56
 35/51 anonim ***** válasza:
10%

Na bumm,rossz gyerekkora volt,és megfogja a pénzt jobban.

Ennyi hibája van csak? mert ez nem olyan egetrengető.

Jobb lenne ha csalna,ha verne?

A mai nők már tényleg nem képesek semmi kompromisszumra?

Rögtön szakitani?Akkor ne csodálkozzatok ha egyedül maradtok.

2010. okt. 23. 13:58
 36/51 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van egy rossz szokása, akkor nem bűn, ha valaki megpróbálja jobb irányba terelni. Én barátságtalabb típus voltam, de az ő segítségével sikerült megváltozni, kedvesebbnek lenni az emberekkel... És ez nekem tett a legjobbat. Szóval néha kell a változtatni akarás.
2010. okt. 23. 13:58
 37/51 anonim ***** válasza:
0%

Na látod,milyen jót tett neked,hogy vele vagy.

Akkor becsüld meg és néha nézd el ha beszól.

Ez van,egy kapcsolat sem tökéletes.

2010. okt. 23. 14:00
 38/51 anonim ***** válasza:
77%
Nem arrol van szo, hogy tokeletes ferfi kell, mert ilyen tudvalevoleg nincs.De ne hanytorgassa mar fel, hogy dragabb ajandekokat vett, meg ne kerje mar el egy fel csomag szotyi arat.Lehet, hogy valakinek ezek a dolgok aprosagok(gondolom azoknak, akiknek hasonlo a felfogasa) en viszont nem vagyok ilyen kicsinyes, es nem is kene egy ilyen pasi.
2010. okt. 23. 14:04
 39/51 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó ezek tényleg olyan durva dolgok ami miatt szakitani kell?

Nem esik jól rendben van,de szakitani rögtön????

Nem csoda hogy sok az egyedülálló nő manapság.

2010. okt. 23. 14:11
 40/51 anonim ***** válasza:
23%
sosem kértem el fél szotyi árát,és nem hasonló a felfogásom:)
2010. okt. 23. 14:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!