Szülők! Ti mekkora összeget kértek el a már kereső gyereketektől az otthon lakásért?
az enyémek sem kérnek (mondjuk őszintén nincs is rá szükségük)
azt mondják az az enyém, és soha nem vennének/kérnének el belőle egy fillért sem, hisz a gyermekük vagyok!
Persze azért mindig meglepem őket, kis csokival akármivel:)
22l
Albérlőt szerettél volna vagy gyereket?
Gyereket támogatni kell nem hogy pénzt elvenni tőle..
Segítsd hogy minél előbb a saját lábára tudjon állni!
Én nem szülő vagyok :)
A páromtól kér el az anyukája havi 40ezret,amit én sokallok.Ezért tettem fel a kérdést.
úristen:S:S
és szükségük van a szüleinek arra a 40ezerre?
Én se szülő, hanem gyerek vagyok. Férjemmel élünk anyumnál, és minden költsége 2 részt fizetünk, anyu pedig egyet. Kaja is külön van, noha néha meghívjuk egymást :)
Egy gyerek mindig gyereke a szülőnek, de attól még, ha felnő, és keres, szerintem bele kell adni a közösbe, hisz nem lehet mindig a szülő nyakán.
Szerintem ez így korrekt.
Nálunk kivétel a TV adó, mert mi elítéljük a zajdobozt, anyu nem kér tőlünk ezért pénzt :D
Amint bejelentett állandó munkahelyem lett, én adtam haza pénzt anélkül, hogy az anyám (aki mellesleg egyedül nevelt engem és az akkor még iskolás húgomat) kérte volna. Szerintem ez így normális, hiszen onnantól, hogy van rendszeres keresetem, már nem vagyok gyerek. Nos, én 75 ezer forintot kerestem, abból 35 ezret adtam haza.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, a szüleiknek életük végig el kell tartani őket.
Megjegyezném, amíg egyetemre jártam és csak diákmunkát végeztem, addig egy fillért nem "kellett" hazaadnom (bár utána sem volt elvárás), sőt az anyukám segített engem, hogy tanulhassak. Akkor is otthon laktam, ő vette az ennivalót (igaz, kb havonta egyszer én vásároltam be hétvégére, ünnepre), ő fizette a rezsit. De ezt onnantól is elvárni, ha keresete van az embernek, pofátlanság és hálátlanság, főleg a mai világban, amikor sajnos senkinek sem fizetik meg a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!