Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kereső nők! Hogy oldjátok...

Nem kereső nők! Hogy oldjátok meg ezt a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyetemista lány vagyok, a párom 6 éve dolgozik.

Ma egyik megjegyzése kicsit rosszul esett, és ezt szóvá tettem, mire ő megvádolt, hogy fölkapom a vizet a semmiért. Vásárolni mentünk, és ő meglátott egy szaloncukor-standot. Zselést akart venni, mire én észrevettem, hogy van kókuszos is (amit tudvalevőleg imád). A válasza az volt, hogy 'Nem veszek kókuszost, mert annak a felét megennéd. A zselést meg nem szereted.' Nagyon rosszul esett, persze utólag próbálta bemagyarázni, hogy csak viccelt, de ez csak utólagos mentegetés. Tudja jól, hogy nem tudok pótolni az árába, mert nem dolgozok, amit a tanulás melletti hobbi-dolgok készítéséből/eladásából szerzek az épphogycsak elég az útra az egyetemi városba. Költeni semmi, de tényleg semmi nem marad.

Nem kereső nőtársaim! Ti hogy viselitek/viselkedtek a kapcsolatban, hogyha nem tudtok belepótolni a kasszába? Nálatok hogy megy ez?

2010. okt. 23. 12:08
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
hát, nem irigyellek. A párod gyökér, ezen nincs mit szépíteni. Nettó bunkóság és kicsinyesség, amit csinál veled. Én nem tűrném ezt a megalázást. Fiatal vagy, nem köt hozzá semmi, keress egy normális észjárású emberkét magadnak. Én nem tűrném ezt a megalázást.
2014. jún. 26. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!