Nem kereső nők! Hogy oldjátok meg ezt a párkapcsolatban?
Egyetemista lány vagyok, a párom 6 éve dolgozik.
Ma egyik megjegyzése kicsit rosszul esett, és ezt szóvá tettem, mire ő megvádolt, hogy fölkapom a vizet a semmiért. Vásárolni mentünk, és ő meglátott egy szaloncukor-standot. Zselést akart venni, mire én észrevettem, hogy van kókuszos is (amit tudvalevőleg imád). A válasza az volt, hogy 'Nem veszek kókuszost, mert annak a felét megennéd. A zselést meg nem szereted.' Nagyon rosszul esett, persze utólag próbálta bemagyarázni, hogy csak viccelt, de ez csak utólagos mentegetés. Tudja jól, hogy nem tudok pótolni az árába, mert nem dolgozok, amit a tanulás melletti hobbi-dolgok készítéséből/eladásából szerzek az épphogycsak elég az útra az egyetemi városba. Költeni semmi, de tényleg semmi nem marad.
Nem kereső nőtársaim! Ti hogy viselitek/viselkedtek a kapcsolatban, hogyha nem tudtok belepótolni a kasszába? Nálatok hogy megy ez?
Vagy nem ő szeret téged, vagy úgy érzi, hogy te nem szereted eléggé őt, és így az érzelmi mellőzéssel próbálja kiprovokálni belőled a megerősítést, a szeretetet.
De ez csak egy tipp.
Előfordult már ilyen, sajnos. Általában megértő vagyok ilyen helyzetekben, mert tudom, hogy gyerekkorában nem engedhetett meg akármit, sőt, szinte semmit magának. De most más a helyzet. Nem napról napra él, hanem van félretett pénze... Amíg autóvásárlásra készült lenyeltem egy-egy epésebb megjegyzést (sokkal kisebb értékű dolgokért, mint a szaloncukor: pl a szombaton vásárolt szotyi árának felét is mindig elkérte...)
Szerintem nem fog már változni... De tulajdonképpen ez az egy hibája van, ezt leszámítva nagyon szeretnivaló és szerető társ :) Csak ez ne lenne :(
Óh, istenem, ezt nem mondod komolyan, hogy a szotyi árát is elkérte?
Na nem, ebből később sokkal nagyobb konfliktusok fognak lenni, én szépen befejezném ezt a kapcsolatot.Soha sem bírtam az ennyire kicsinyes férfiakat.
A szotyi árának a feet is elkérte.Mi lenne,ha gyerek lenne e´s te lennél otthon ö dolgozna????Nem ehetnétek,vagy mi????
Nem értem az ilyet.Nekem nem kellene.....
Ez az egy hibája van....Inkább lenne több apró hiba,de ne ez.....Ez szerintem a kicsinyessége,és a pénz"éhség"nagyon nagy hiba,ami a jövöben katasztrófa lehet.
én kérek elnézést, khm...
nem dolgozok, egyetemre járok szintén. van némi jövedelmem, de egy az egyben elmegy a rezsire. nem is baj, mivel a párom bevásárláskor fizeti a cehhet.
cserébe persze mindig kitakarítok, csinálok neki valami finom kaját, tulképpen kiszolgálom, de nekem ez nem esik nehezemre, egy kicsit élvezem is, hogy gondoskodhatok róla, amiért ő nagyon hálás.
a párod egy zsugori fütyi. ezt vagy meg tudjátok beszélni, vagy nem lesz boldog a házasságotok...
Eszem megáll! A sztori elején én is azt hittem, hogy arról van szó, hogy együtt éltek, és míg Te tanulsz ő fizeti a lakhatást, kaját, minden egyebet.. na de így?! Ez nonszensz!
Meg, hogy a szotyi árát... én biztos ott hagynám.
Én egyszer randiztam egy ilyen sráccal, aki sokszor szóba hozta, hogy informatikusként dolgozik, és milyen jól keres stb., míg tudta, hogy nekem tanulóként nincs keresetem. Már első randin is, mikor meghívott kávéra, szóvá tette, hogy "ugyebár a lányok ilyenkor azt hihetik, hogy megvásárolják őket...", szóval direkt rossz érzést keltett bennem, így még aznap meghívtam fagyizni. Mikor legközelebb találkoztunk, elmentünk teázni, mindketten ittunk egy-egy teát, ő még egy habos kakaócsodát is kért. A randi végén kérdi, "megengeded, hogy fizessek?", én már zavarba jöttem, és mondtam, hogy "ne fizessek inkább én?". Nem csinált ebből problémát a gavallér, rögtön odament a pulthoz és várta, hogy rendezzem a számlát. Mondanom se kell, többször nem volt kedvem vele találkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!