Majdnem 28évesen nőként se családdal, se férjjel, se
jól kereső állás, önálló egzisztenciával (pl
lakás), nyelvtudás nélkül bukott ember vagy?
Figyelt kérdés
Ne kíméljetek ! Egyetlen egy előnyöm a külsőm ,na nem vagyok bombázó de jó alakom van és dekoratívnak tatnak, még egy dolog, van affinitásom a művészetekhez. Viszont tanulni képtelen vagyok ..
Söt hozzátenném ha valaki eljut erre a szintre (mármint hogy ne az általad felsorolt szempontok legyenek a mérvadóak) akkor már jószerével az esztétikai tulajdonságok is a háttérbe szorulnak. ott már az "agapé" motivál a szó átvitt értelmében, azaz: szeretlek, mert szeretlek. Szociális téren már más kérdés, de ha nincsenek benned megfelelési kényszer, (max. önmagaddal szemben) akkor belátod hogy a fejlödés a valoságban lineáris folyamat, és a cél tükrében a pillanatnyi állapot érdektelen.
2012. ápr. 9. 22:55
12/29 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagyok .nemrég ért egy nagy csalódás és azóta kiábrándult vagyok eléggé h már nem is fogok bízni soha többet(ilyenek is vannak bennem hogy azon gondolkodom hogyan likvidáljam magam valahogy ebből a földi létből..)azért a környezetem érezteti rendesen h egy rakás sz@r vok ..-ja az lemaradt h nincs diplomám se ,csak egy szakmám ..mondjuk ritka szakma -de úútálok benne dolgozni ..most is teljesen más terülten vagyok.
Tudjátok az bánt h úgy érzem nem vagyok talpraesett ..látszatra az vok de lelkületre nem ..vágynék egy erős határozott ffira aki tényleg szeret is és nem csak kihasznál..
Én azt tapasztalom a külső mellett rengeteg múlik az életben a személyiségen ami hozott(neveltetés,gének).
2012. ápr. 9. 22:56
13/29 anonim válasza:
jah, elsö voltam
2012. ápr. 9. 22:56
14/29 anonim válasza:
Még mindíg az elözö: és 30-as éveimben járó egyedülállo pasi vagyok. Na? :)
2012. ápr. 9. 23:00
15/29 anonim válasza:
Hát igen, erős tapasztalt férfi. Akiről meg nem süt annak szinte végképp semmi kilátása.
2012. ápr. 9. 23:02
16/29 A kérdező kommentje:
nem baj az ha nem süt a határozott ,akkor inkább belső kiegyensúlyozottságot mondanék ..visszahúzódó volt majdnem minden volt barátom ..de az utóbbi kihasznált ,visszaélt a bizalmammal, ebből a szempontból tehát tök mind1 h introvertált v sem.
2012. ápr. 9. 23:06
17/29 anonim válasza:
Na így már másképpen hangzik.
2012. ápr. 9. 23:07
18/29 anonim válasza:
Szerintem ebből csak a nyelvtudás hiánya a gáz.
2012. ápr. 9. 23:08
19/29 anonim válasza:
Erös tapsztalt férfira? De nem mindegy hogy az ö ereje arra kellene hogy önmagadat és a (leendő)gyermekeidnek védelmet adjon, vagy arra hogy az ö erejével probáld kompenzálni önmagad vélt vagy valós gyengeségét?
2012. ápr. 9. 23:09
20/29 A kérdező kommentje:
23:09 ez jó és jogos kérdés .nem tudom .csak azt tudom h nem akarok folyamatos megfelelési kényszerben élni egy kapcsolatban is. valaki írta az agapé dolgot -na olyat h engem csak úgy azért aki vagyok ..csakúgy -szeressenek ,na olyat még nem tapasztaltam .illetve egyszer nagyon régen .csak ott az érzelmek nem találkoztak igazán,bár egy párt alkottunk sokáig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!