Szerintem normális, nem az anyához megy, hanem a gyerekhez. Ennek ellenére ez a kérdés is megerősített abban, hogy nem kezdenék kisgyerekes elvált férfival. Csak a baj van velük.
2013. nov. 17. 18:32
62/72 anonim válasza:
43%-os csak nem te vagy a nej? :D
2013. nov. 17. 18:37
63/72 anonim válasza:
Az is egy opció,ha veletek tölt délután pár órát a gyerek estig,majd az apja hazaviszi,de az sem kifogásolható,ha ő megy pár órára a gyerekhez.Gondolom,ha erősebb lesz a kötelék közetek,és hosszabb ideje lesztek együtt,már téged is visz,vagy majd elhozza a gyereket.Most viszont ha úgy dönt,ő megy egyedül pár órára,azt nem sérelmezheted,inkább foglald el magad valamivel.A gyerek szemével nézd a dolgokat,gondolj bele a helyzetébe kicsit.Viszont ha ez nem megy,tényleg nem kellett volna inkább elvált férfival kezdened.
2013. nov. 17. 19:48
64/72 anonim válasza:
Nálunk úgy van elosztva, hogy egyik évben mind a 3 nap ( dec 24-25-26) anyánál, másik évben apánál így nincs harag senkinél.
2013. nov. 17. 19:51
65/72 zgyzgy válasza:
Én tavaly voltam a lányomnál 24-én anyámmal együtt.
Ott volt az új férj, a két közös gyerekük, a férj ex felesége és az ő két közös gyerekük is.
Nem kell túl komolyan venni, olyan, mint egy francia vígjáték.
2013. nov. 17. 19:57
66/72 anonim válasza:
Nálunk a férjem be sem mehet a gyermekei otthonába. Csak a kapuhoz mehet oda, mert az a ház az új pasié. Nálunk is van közös gyerek, de az első kettőről sem feledkezünk meg! Mi is úgy csináljuk, hogy minden évben cserélünk. A három ünnepnap egyszer anyáékkal , másik évben apáékkal. Így a legjobb.
2013. nov. 17. 20:15
67/72 anonim válasza:
GYerek szemszögéből nézve: A gyereket össze is zavarhatja, az , hogy egész évben külön vannak anya és apa, most meg kedvesek és illedelmesek egymással. Elindulhat a gyerek érzelmei között a reménykedés, hogy hátha kibékülnek anyáék. Elkezd kombinálni és akkor lehet többet ártottak mint használtak a közös ünnepléssel. Ismerősi körömben volt ilyen.
2013. nov. 17. 20:24
68/72 anonim válasza:
Pár órára szerintem ebédre nyugodtan lehet. Sem az új barátnő nem hal abba bele, hogy esetleg pár óráig egyedül főz otthon meg díszíti a fát, vagy csak olvasgat, és a gyerek sem fog lelkibetegséget kapni azért, mert nem kifejezetten este jött hozzá az apukája - hacsak anyuci nem uszítja őket.
2013. nov. 17. 20:41
69/72 anonim válasza:
62 Nem én vagyok a nej:DD
2013. nov. 17. 20:51
70/72 anonim válasza:
Kedves Kerdezo!
Piszkosul ONZO vagy! A 3 napos unnepbol 2-t EGYUTT fogtok tolteni a szuloknel! Es meg a 3. napot is magadnak akarod!
Mar elnezest de gondolom a szuloknel sem lesztek ott reggeltol estig... de ha megis akkor ha masnem ejjel kettesben tudtok lenni.
Sztem egy par ora igazan jar a gyereknek is!
Megertenem a nyigasod ha a 3 napbol 1et se szanna ratok a parod de nem errol van szo...! Ha a te gyerekedrol lenne szo vagy te lennel a gyerek akkor hogyan velekednel???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!