Normális a testvérem?
Öszintén szólva nekem is elegem lenne, ha a testvérem odaköltözne hozzám férjestöl, azon hözöngne, hogy bele kell fizetni a lakásba/megélhetésbe és közben otthon lóg egész nap, ahelyett, hogy elmenne dolgozni.
Az, hogy a férjd függöségben akar téged tartani, te meg belemégy, kettötök dolga, de az, hogy ezt a testvéred számlájára teszitem, már nem.
Költözzetek külön, ha annyira jól keres a férjed és utána tarttasd el megad vele, de ne a növéredet tartsd "nem normálisnak", hanem saját magadat. Amíg nála éltek, joga van elvárni, hogy te is dolgozz és ne hidd, hogy a havi max. 40 ezer Ft-ból fedezni lehet kettötök életét, mert ha ezt hiszed, akkor igen naív és buta vagy.
első: azért nem osztjuk fel a hűtőt, mert nekik már 20.án nincs pénzük, akkor meg nézzem hogy nincs kajájuk?
utolsó: köszönöm a kioktatást, de látom nem sikerült értelmezned a kérdést. ki mondta hogy hőzöngök, hogy bele kell fizetni? nem... azért hőzöngök, mert semmi nem elég neki. a teljes havi ételt mi fizetjük a 40ezer csak a nagy bevásárlás, de lemegyek majdnem minden nap a kis boltba, mert hiányzik ez-vagy az, tehát nem tudom mennyire jön ki egy hónapban nem szoktam számolgatni a kis boltban költött pénzt. de ugye nem kell magyaráznom hogy valószínű jóval több mint 40ezer összesen. azt nem értem miért halna éhen, mikor itt a kaja minden nap a konyhában? a másik hogy eddig a számlákba fizettünk+ neki adtunk amíg dolgoztam, 70-et kapot.. akkor is mondta a magáét, hogy nem elég. mégis mennyi fedezné a kettőnk dolgait? 200ezer vagy mi?
Első vagyok!
Akkor viszont szépen költözzetek el a férjeddel egy 1 szobás albérletbe, és majd rájön a nővéred, hogy mégsem úgy vannak a dolgok, ahogyan ő azt elképzelte. Talán rátok fogja ezek szerint, hogy nekik már hónap végére nincs pénzük? mert ezt még elképzelhetőnek gondolom, hogy szépen megbeszélik, hogy csak azért nincs, mert 4-en laktok együtt, és rátok is költenek. Szerintem nincs más megoldás, mert valamelyikőtöknek mindig lesz valami problémája. Nem hiába mondják, hogy hosszú távon nem egészséges ha 2 generáció, vagy 2 család él együtt. Előbb-utóbb elkezdik egymást hibáztatni, és a kapcsolat is megromlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!