Normális a testvérem?
Igen, akinek még 80 ezre sincs mozgósítható, az szegény.
Aki nem szegény, annak több százezer minimum likvid tartaléka van.
Pont arról beszélek, amit 19 ír.
Nekem 280 a nettóm, egyedül élek albérletben, ami rezsivel együtt egy 100-as. És én sem vagyok gazdag, de 80 ezret össze tudnék szedni szükség esetén 1 hónapban, ha meghúzom magam.
ma 10:12-es: persze, annyi pénz nincs, amit ne lehetne elkölteni, de ha a kérdezö egyrészt azért nem keres munkát, mert a férje "jól keres", és ezért FÖLÖSLEGES neki is dolgoznia, másrészt a havi 40000 Ft annyira leterheli öket anyagilag, hogy nem tudnak a "jó keresetböl" kifizetni 80000 Ft-t kaucióra, akkor ott valami nagy baj van a kérdezö (meg a férje) szemléletével.
1. Ha a férj tényleg jól keresne (ami ma legalább havi 200000-at jelentene), akkor a 40 (havi kiadás) + 80 (kaució) után még legalább 80000 maradna!
2. Ha a 40000 fölötti összeget havonta elszórják, akkor soha nem fognak összespórolni annyit, hogy jusson a kaucióra.
3. Ha ennyire nem elég az életvitelükhöz a férj fizetése, akkor minden tisztességesen gondolkodó nö maximális eröfeszítéssel keresne munkát, nem pedig itt nyvalyogna.
4. A növér helyében még ma közölném, hogy mehetnek, amerre látnak, ha nem tudják megbecsülni, hogy egyáltalán befogadták öket a 60m²-es lakáskájukba.
Összegezve: NEM, nem jogosan van eleged, egy elkényeztetett, élösködö valaki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!